Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Kristiansand

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Kristiansand

jan 4 2014 - 14:31
Hei!

Jeg er ganske ensom i Kristiansand etter at de fleste jeg kjente flytter, har flyttet eller skal flytte i nær fremtid. Når man har sosial angst og "står fast" er det ikke lett å bli kjent med nye folk, så om noen trenger noen å snakke med syns jeg det er utelukkende hyggelig om du vil ta kontakt - uansett livssituasjon.

Er en 23 år gammel mann fra Østfold som har bodd her nede i en to - tre år nå. Selv om jeg trives veldig godt som student, har det med tiden blitt ganske vanskelig å komme inn på folk. Noe kan selvsagt skyldes at jeg er ganske introvert og sjenert i begynnelsen, men jeg vet ikke. Virker som det blir vanskeligere og vanskeligere hvert år av en eller annen grunn.

Jeg fikk meg en "liten" hund i sommer som jeg bruker veldig mye tid på. Elsker å gå turer i skog og mark (ikke hvis det innebærer telt). Ellers er jeg relativt bedagelig. Går sjeldent ut på byen, liker meg best inne hvor jeg kan holde på med meg og mitt. Tror kanskje det har blitt sånn fordi jeg har hatt lite folk rundt meg de siste årene.

Uansett. Spiller mye gitar og skriver en god del. Hadde nok gått på veggen om jeg ikke kunne vært kreativ. Stor fan av stand-up komedie og psykologi.

Så, jah. Bare å sende en melding :)
Avatar

Også ensom i Kristiansand

feb 26 2014 - 16:05
Eg e ei jente på 23 fra sogn og fjordane, som ikkje helt har klart å "høre til" her i byen desse 8mnd eg har bodd her.. Eg har selv hund og liker da også turer :)
Veit faktisk ikkje helt ka eg skal skrive, men følte veldig for å skrive til deg :)
Avatar

.

feb 26 2014 - 20:06
La deg til jeg :)
Avatar

Ensom jeg også

aug 18 2014 - 20:05
Jeg skjønner veldig godt hva du mener!
Man flytter hjemmefra og forventer å få nye venner og ha en fantastisk studietid, i stede ender det opp at man sitter alene på hybelen og har ingen å snakke med. Jeg synes det er veldig vondt å ha det slik, men jeg vet også at det er mulig å gjøre noe med det, problemet er bare at det er så vanskelig å komme inn på folk her i Kristiansand. Kan det være fordi flesteparten av oss har det slik, at ingen tør å snakke med hverandre? Jeg vet ikke...

Avatar

Hei!

sep 22 2014 - 17:32
Hello, er det noen der ute???? Noen som vil ha en venn i kristiansand?
Avatar

Noen å snakke med

okt 7 2014 - 15:36
Jente 22 Kristiansand, legg meg gjerne til :)
Avatar

Ensomheten tar meg :(

okt 10 2014 - 00:55
Hei! Er en 23 år gammel jente fra Finnmark som flyttet hit i høst for å gå på universitetet. Er veldig sjenert av meg, men liker godt å være sosial, så er veldig vanskelig å tenke på at jeg ikke ennå har noen rundt meg her nede... Har mange interesser, deriblant friluftsliv, foto, trening, kaféliv, kino mm. Add meg gjerne :)
Avatar

Re: Kristiansand

okt 10 2014 - 21:26
Skaffet meg nettopp bruker her inne og kom over denne linken om Kristiansand, så yey.

Vel jeg har også selv vært ny i en annen by, og klarte å stenge meg selv inne og holdt meg mye unna andre mennesker (på tross for at mange var veldig hyggelige og åpne). Antar jeg klarte å gi meg selv en viss angst, så jeg skjønner veldig hvor ubekvemt det kan være. Også i mitt tilfelle i hvert fall føltes det bare kleinere å prøve å komme meg nærmere innpå folk ettersom tiden gikk, og om det skulle bli dannet bekjentskaper var det å gå over til å bli gode el. bare venner ikke på tale på grunn av en frykt om et eller annet.

Nå er jeg kommet tilbake til byen Kristiansand, men typisk nok har jo nesten alle nære venner reist vekk nå og mange er blitt så opptatte. På skolen er det mange hyggelige mennesker og jeg klarer lett å engasjere meg med dem der hvilket kjennes godt, men kjenner dessverre på en frykt for å ta bekjentskap et steg lengre.

Så selv er da ei jente på 19 år som har en lidenskap for å tegne, oppleve kulturliv og har selv faktisk en hund. Går masse tur.

Skrev mye, men jepp så fikk jeg slengt meg ut i dette!
Avatar

Forlatt og ensom

des 6 2014 - 22:26
Mann på 30 som plutselig befinner seg nokså sosialt ensom, da hans beste venner gjennom de fire årene han har bodd her nede, har flyttet. Ønsker ikke å henge for mye med jobbkolleger på fritiden, men ser at det er vanskelig å finne nye venner utenom jobb. Flere som er i min situasjon?
Avatar

To jenter fra Kristiansand :)

jan 2 2015 - 02:07
Hei! :) Vi er to jenter på 24 som også bor i Kristiansand, og vil veldig gjerne finne på noe! Alltid gøy med nye folk :) Har også en hund så er mye ute på tur, Om du har lyst på noen nye turkompiser eller noen å henge med, så er det bare å si ifra! :)
Avatar

Kr.sand sentrum...

feb 18 2015 - 06:53
Hei , er det noen der ute som har lyst på en venn? Jeg bor midt i sentrum for tiden og har lyst til å treffe nye folk :-) La oss ta gjerne en kopp kaffe en dag! :-)
Avatar

hmm

juni 29 2018 - 23:50
gjelder fortsatt i 2018
Til forsiden