Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Kjenner svært få folk

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Kjenner svært få folk

jan 24 2009 - 18:54
Har flyttet en del de siste årene, med god grunn. Gode vennskap har jeg beholdt, men de fleste har jeg brutt kontakten med fordi jeg har syntes avstanden har blitt for stor, eller vi har "vokst" fra hverandre og intressene ikke er de samme mer. Ønsker å bli kjent med nye folk, og se framover, ikke henge meg fast i de gamle jeg uansett ikke føler jeg kjenner lengre.

Så jeg føler meg igrunn ensom fordi jeg har vel den korteste msn-lista av alle jeg kjenner.. fordi jeg ikke gidder å ha folk der mer jeg ikke prater med likevel..

Noen som vil si hei? En av mine største intresser er mat og alt som har med det å gjøre, så jeg poster likegreit link til bloggen min. Er det noen som synes det jeg driver med virker spennende osv, så ta kontakt enten via den eller her! :)

www.forsvinnendesaus.wordpress.com/

Synes det er lettere å bli kjent og prate med folk når vi har noe felles! Og er vel sikkert ikke alene der..

Bosted spiller igrunn ikke så stor rolle, men folk rundt Buskerud kan jeg jo møte og gjøre ting med!
Til forsiden