Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Kjæreste blir komplett umulig

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Kjæreste blir komplett umulig

feb 3 2018 - 23:35
Ufør, angst, ikke noe sosialt nettverk.

Alt dette gjør at jeg holder på å miste grepet. Blir så utrolig deprimert av å være evig singel. Skal jeg aldri finne kjærligheten? Går dag etter dag, uke etter uke, år etter år... Og ingenting skjer. (selvfølgelig mye takket være meg selv)

Hvor skal jeg treffe noen? Angsten gjør at jeg vegrer meg sterkt mot sosiale sammenhenger.. Trener ofte på treningssenter men folk virker så kalde og opptatt med sitt. Sånn synes jeg samfunnet er generelt egentlig. Er så møkk lei nå kjenner jeg.. Vet ikke hvor lange jeg holder ut. Å prøve meg på "vanlige" datingsider er uaktuelt, dere skjønner sikkert hvorfor. Jeg er vel ikke fra øverste hylle akkurat. Damer flest vil vel ha noen som er i jobb og som fungerer godt sosialt.

Vet ikke om et liv som evig singel er verdt å leve i lengden. Det spiser meg opp innvending. Noen som kjenner seg igjen? eller kan komme med råd?

mvh
mann 31, Vestfold
Avatar

Hei

feb 5 2018 - 20:31
Tror tipset mitt må bli å melde seg inn i en gruppe for folk som sliter med angst. Jeg gjordet det. Der møtte jeg også jenter og de var jo i samme situasjon. Kunne det hvert noe ?
Avatar

Hei

feb 5 2018 - 22:39
Nå er jeg jente så kan vel kanskje ikke komme med noen super gode råd.

Jeg forstår godt at du føler det sånn.
Nå er jeg i et forhold, er på AAP å veien til jobb er langt unna. Sitter fast i nav systemet i 4 år nå. Pga sykdom kan man fort føle at man kanskje blir litt ensom. Noe jeg ihverfall selv gjør. Man føler seg litt svekket.
Ikke føl deg ubrukelig selv om du er ufør. Forstår godt at tanken kan lett bli sånn, men ingen er ubrukelig.
Ser at du ikke vil på datesider men det kan faktisk få deg til å få bedre selvtillit. Det gjorde ihverfall det for meg.
Finne venner eller kjærlighet for din del blir vanskeligere når folk er opptatte med sitt. Har en følelse at det er sånn samfunnet har blir desverre :(. Kanskje du kan prøve å gå en tur på byen med en venn eller noen i familien på en rolig fredag ?

Lykke til. Mvh Cathrine
Avatar

Re: Kjæreste blir komplett umulig

feb 15 2018 - 22:51
noen som er i samme situasjon som meg og bor i Vestfold så ta gjerne kontakt
Til forsiden