Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Just want to speak my heart out...

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Just want to speak my heart out...

juni 3 2018 - 22:26
Sommer gjør folk glad. Jeg smiler, men innerst inne føler jeg ingenting. Jeg har venner, men de er såååååå opptatt i sitt at jeg føler meg alene.
Jeg bare tørr ikke å si til noen det jeg føler. Blir bare redd for at jeg skal bli stemplet som "the_one_with_the_problem". Mens jeg er alltid klar for å høre på andre, hva de har på hjerte og blir lettet etter å snakke med meg. Lei av at folk rundt meg synes jeg har det så fint hele tida.

Hborfor sliter jeg bare med å si at jeg føler meg alene. Jeg har jo en nydelig familie, venner er også flotte. Men fortsatt er jeg ensom, deprimert, irritert, trist!!
Avatar

Re: Just want to speak my heart out...

juni 11 2018 - 11:56
Jeg føler det nøyaktig likt. Og jeg tør ikke si det til andre, for jeg skal jo være «normal» og ikke tenke i mens jeg lever mitt perfekte liv. Vennene mine er venner, men jeg føler noen ganger de ikke kjenner meg og til syvende og sist bryr de seg bare om seg selv og deres tilfredsstillelse. For jeg er bare en liten brikke i deres liv og jeg føler meg ensom. Så alene. Så rart når jeg har en så utrolig familie og gode venner.
Avatar

@mip

juni 11 2018 - 13:38
"bare om seg selv og deres tilfredsstillelse", høres ikke ut som at "gode venner" er ordene jeg ville brukt.

Ikke rart at du føler at de ikke kjenner deg, når du ikke er åpen med dem om hvordan du egentlig har det?

Min egen erfaring er at det er vanskelig å "plutselig" være åpen, om man har kjent noen lenge, uten å være åpen.
Til forsiden