Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Jomfru

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Jomfru

mai 11 2015 - 18:09
Jeg er en gutt i starten av 20-årene. Jeg har aldri vært med en jente. Det plager meg når guttene i kollektivet mitt snakker om jenter de har vært med i helga, mens jeg sitter der helt uerfaren og tåpelig. Er det noen andre her i samme båt?
Avatar

Hei

mai 11 2015 - 18:17
Kjenner meg godt igjen der,jeg er 32år å jomfru:(Så du er ikke alene:(
Avatar

Re: Jomfru

mai 11 2015 - 18:29
:( Jeg føler at jeg dør innvendig hver eneste helg. Ingen å reise ut med og når jeg kommer på kjøkkenet søndags morgen er det samme snakken hver gang. Ekstra vondt de gangene de har med noen tilbake og jeg må ligge å høre på.
Avatar

Hei

mai 11 2015 - 18:40
Ikke lett dette med damer:(Det er de peneste å mest pågående mannfolka som greier seg å vi som ikke er så pågående som blir holdt utenom:(Trist verden:(
Avatar

hei

mai 11 2015 - 18:54
Jeg er selv en 20 år gammel jente som aldri har hatt sex. Må bare få sagt at vi setter større pris på gutter som ikke har stukket den i alt på to ben. En venn av meg fant nettopp ut at typen hadde ligget med et helt sykt antall jenter, og hun holdt på å dumpe han for det. Jeg har selv valgt å være jomfru, er på ingen måte pga mangel på tilbud, men fordi jeg selv ikke vil dele en så stor del av meg med bare hvem som helst. Jeg har bare bestemt meg for at når jeg faktisk klarer å stole på noen så må jeg la vær å spørre om tidligere "forhold" da jeg vet dette er noe jeg dømmer utifra og at jeg er 1/1000 med disse verdiene. Dere skal på ingen måte skamme dere over at dere ikke løper rundt å kun leter etter tilfeldig sex, på et eller annet punkt i livet vil dere definitv ønske et stabilt langvarig forhold og da vil dette kun stå som et hinder.

Syns bare det er flott at det fremdeles finnes gutter som ikke kun er ute etter tilfeldig sex. Noen kommer til å sette pris på det en dag, og da kommer det bare til å gjør forholdet sterkere. Ikke baser dere på oppførselen til kompiser, det er ikke de dere vil ende opp med :)
Avatar

Hei

mai 11 2015 - 19:01
Takk:)Bra det finnes damer med sånne holdninger så kansje det er håp for meg også:)
Avatar

Re: Jomfru

mai 11 2015 - 19:21
For min del handler det om følelsen av å være normal og ha opplevelser som "alle andre" har. Også er jeg redd for følelsen av å ha gått glipp av noe. Jeg vet at jeg har mistet hele den sosiale opplevelsen på videregående og jeg er iferd å miste den for høyere utdanning også
Avatar

Hei

mai 11 2015 - 19:29
Det er ikke lett når det er så mye snakk om det alle plasser på media å nettet;(Men jeg velger heller å vente på ei bra dame en å ligge med mange dårlige som bare kritiserer meg:)
Avatar

Det ordner seg som regel med tiden.

mai 11 2015 - 19:57
Jeg tenkte mye av det samme da jeg var helt i begynnelsen av 20 årene og nyinnflyttet i kollektiv. Jeg hadde en elendig selvfølelse og følte jeg ikke mestret noe som helst.

Årene gikk og idag er jeg 28 og mye har skjedd på godt og vondt på de 8 årene. Jeg har hatt kjærester og alt som følger med. Idag forsøker jeg i stor grad å bare være med meg selv og så satser jeg på at den rette dukker opp med tiden. Forhold kan være kompliserte greier.

Mitt tips er å ikke stresse. Det er mange som opplever det slik som trådstrater, meg selv inkludert på den tiden. Før eller siden møter man noen som man finner tonen med og så bare skjer det.

Jeg har hatt mye rare erfaringer, ikke alle like hyggelige. Men sånn er livet.

Avatar

Til trådstarter

mai 11 2015 - 21:04
Jeg forstår følelsen. Selvom jeg har tatt et klart valg så er det ikke alltid like lett å stå for det. Det er svært få som faktisk forstår det, og det er jo ikke vanlig for en 20 år gammel jente å avholde seg fra sex. Jeg er utfor samfunnsnormen og det kjenner jeg på ganske ofte. Får også ofte kommentarer fra venninner om at "jo, men du er jo pen og har sykt fin kropp så det er hvertfall ikke tvil om at det er et valg" som helt ærlig bare irreterer og egnetlig er ganske kjipt å høre da jeg mener sex burde være et element i et forhold, med følelser og tillit, og ikke med noen du møtte på byen for en time siden. Samtidig sier de egentlig at alt jeg er god for er utseende mitt, men ok.

Jeg forstår at det er vanskelig, og nå snakker jeg jo ikke helt av erfaring for å si det mildt, men jeg tror ikke du går glipp av noe. Er fremdeles med på "everything but" og det er aldri en spesielt givende opplevelse. Ungdomstiden burde jo, hvis du tenker deg om, på ingen måte handle om kun det å ha sex. Det er ikke det du kommer til å tenke tilbake på i ettertid. Mange av mine venninner har litt.. andre verdier enn meg haha, og mesteparten er ikke noe de ønsker å se tilbake på. Det er et alt for sterkt fokus på sex for oss unge. Tror du at du som 40 åring kommer til å lene deg tilbake i sofaen og tenke på alle gangene du KUNNE fått klamydia, til alle de kleine morgenene mens en av dere ventet på en taxi, til dårlig, rotete fylle sex med mennesker du såvidt kunne navnet på? Det jeg prøver å si, er at du kommer til å huske det sosiale, og festene, og alt det som faktisk ER studietiden. Og hvis det er noen trøst så tror jeg ikke noen kommer til å syns noe negativt om det at du er jomfru. som sagt syns jeg bare det er fint, og jeg kjenner ingen jenter som setter pris på å være nummer 56 for en fyr.
Avatar

Re: Jomfru

mai 11 2015 - 21:49
Jeg skjønner hva du sier, FS. Samtidig har jeg ikke tatt noe valg om å være seksuelt avholden. Om jeg hadde hatt muligheten ville jeg gjort det. Så når "alle" gutter rundt meg er seksuelt aktive unntatt meg, får jeg bare masse vonde tanker om at jeg ikke er god nok.

Det med dårlig opplevelser med fest og det som hører til. Fra mitt ståsted vet jeg ikke om de er dårlige for meg, fordi jeg har aldri prøvd det. Jeg vil mye heller prøve noe, og finne ut at det ikke er noe for meg, enn å ikke prøve i det hele tatt. Mange opplevelser kan man bare få i en bestemt periode i livet, og når den perioden er gjennomlevd, kan man aldri få den opplevelsen tilbake. Det er en trist følelse

Avatar

ahah

mai 11 2015 - 22:51
jeg har tenkt å vente med sex til jeg er gift, jeg er en kristen person som mener sex er noe man skal dele med den personen man elsker og skal leve med resten av livet ikke bare masse randome folk, men merker jo at det begynner å bli vanskelig og vente så lenge iogmed at jeg er litt sexfrustrert for tiden haha så har vurdert om jeg bare skal vente til jeg er 16 år som er om under 2 mnd men samtidig er jeg veldig redd for å miste jomfrudommen min fordi jeg vil ikke gjøre det med feil person og anfre resten av livet mitt
Avatar

Hei Beforetheworst

mai 12 2015 - 19:33
Jeg er eldre enn deg da, men jeg kjente meg igjen i følelsen du beskriver når jeg var 20 år...

Det beste er bare å følge hjertet ditt:)
Ikke stress for mye, bare vær deg selv og finn ut om det er noen jenter på disse festene som du kunne tenke deg å bli kjent med.
Hvis du føler deg seksuelt tiltrukket av noen, så er øyekontakt en god måte å finne dette ut på. Kanskje den utvalgte også er interessert men tørr ikke å ta det første steget?
Hvem vet? Men det skader ikke å gi det et forsøk..hihi:-) Flørt litt! Spør henne om et eller annet for å komme i prat eller få litt hjelp av en kamerat til å komme i kontakt med henne. Og hvem vet, kanskje dere kan danse sammen og så fører det ene til det andre?
Men det å ha sex er fordi dere begge har lyst til det da..men tror det hjelper om du tar det første steget og viser litt interesse for den du liker. Kanskje en venn kan presentere dere?

Åja! Og så er det kjempe viktig at du steller deg og føler deg kjekk, har på litt parfyme osv
Føler du deg bra så vil du også utstråler det+ positiv innstilling:) det er noe vi alle liker:)

Go for it! Tvi-tvi!!;) :)
Avatar

Re: Jomfru

mai 13 2015 - 22:45
Hadde jeg bare kommet så langt. Vennene mine er ikke interessert i feste. Jeg tror de på en måte er ferdig med den fasen. Jeg kommer derfor veldig sjeldent ut på fest :/ Hvordan ville det fungere å gå ut på fest alene?
Avatar

Til dere unge gutter og jenter......

mai 13 2015 - 23:42
Kjære dere.......jeg er 36 og aldri hatt kjæreste/sex.
Jeg er en flott gutt har jeg hørt mange si og jeg snakker godt med alle.Men jeg har vært plaget med sykdom i alle mine aar og naar sykdommene slapp litt taket saa ble jeg alene med en slagrammet far.
Livet mitt har vært ett levende mareritt og er det i høyeste grad ennaa.

Med dette vil jeg si til dere ungdommer at livet er mer en sex.Vær glad du er frisk, vær glad du har foreldre/familie/venner, vær glad du har mat og drikke paa bordet.....osv.

Vil du ha en kjæreste og samliv saa faar du det for det finnes noen for alle.
.......


Hilsen uavhengig.
Avatar

G22

feb 23 2021 - 12:41
Hei, eg er og jomfru og sliter til daglig med det. Mye press i media samt på nettet og ute i gata. Du ser lykkelige par går rundt mens du prøver sjøl å finne ei jente. Du har aldri tatt på ei jente og ei jente har aldri tatt på deg. Føler meg som en taper.
Avatar

Hør her

mars 15 2021 - 19:49
Jeg skjønner at dere gutter over 19 som ikke har hatt sex før ønsker å være “normale”, men jeg synes det er mye bedre å finne den rette enn å bare ligge rundt. Skjønner det er kjipt når masse folk rundt dere har gjort det, men som regel finner man en person til slutt. Det varierer veldig når man finner den rette, men om dere virkelig vil noe så finner man det som regel. Jeg er ikke jomfru, men jeg synes det er så utrolig vanskelig å finne en fyr som ikke bare er ute etter sex i dagens samfunn. Er så mye fokus på det, men livet er så mye mer enn det. Om det er lett å fokusere på andre ting? Nei, og det er ikke lett for meg å ikke gi opp heller. Jeg har det ikke bra, men prøver å finne en fin ting og leve for hver dag. Det er vanskelig, men andre folk merker energien din. Har skremt vekk mange, men i det siste har jeg klart å få flere gode venner pga jeg har endret litt på tankemønsteret mitt. Det kommer til å være noen som merker energien din og forelsker seg i den. Er så bra at dere gutta fortsatt er her. Stå på! Dere er sterke
Avatar

Flott Argansia

mars 19 2021 - 08:32
Bra skrevet, og slikt innhold gir håp for gutter som ikke er av sorten som teller antall. Jeg er selv en (noe eldre idag) av denne arten, og er sjeleglad for at jeg beholdt mine verdier slik at jeg møtte gjensidig verdsettelse og tillit før sex.

:-)
Avatar

Re: Jomfru

mars 19 2021 - 21:20
hahaha!!

tipper noen som ikke er jomfru og kan velge om man vill ha sex eller ikke har et perspektiv på hvor viktig det er og ha det i livet sitt ja. :D
Avatar

Wow

mars 20 2021 - 02:19
Trodde aldri jeg skulle se dette innlegget igjen etter seks år :O
Avatar

Re: Jomfru

mars 20 2021 - 17:28
oj den er gammal ja haha
har det blitt bedre siden dengang?
Avatar

Re: Jomfru

mars 30 2021 - 21:56
Ja! Jeg var ganske langt nede på den tiden, men bare tre måneder senere møtte jeg en jente på tinder som jeg endte opp med å være sammen med i fire år. Etter det ble slutt har jeg hatt et par korte forhold. Lærte at ting kan snu seg veldig fort
Avatar

Re: Jomfru

mars 30 2021 - 21:56
Ja! Jeg var ganske langt nede på den tiden, men bare tre måneder senere møtte jeg en jente på tinder som jeg endte opp med å være sammen med i fire år. Etter det ble slutt har jeg hatt et par korte forhold. Lærte at ting kan snu seg veldig fort
Avatar

Carl1979

mars 30 2021 - 22:03
Hva ler du av ? Litt vanskelig å forstå hva du mener ?

Det kan virke som du tror en som ikke er jomfru kan knipse for å få sex ?

Til forsiden