Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Jeg vil så gjerne få en venninne!!!

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Jeg vil så gjerne få en venninne!!!

mai 5 2010 - 21:10

Jeg leter etter er en jente/dame som er i samme situasjon som meg:
- manger sårt venninner.

Jeg håper jeg kan kunne finne noen med litt like interesser som meg. Må selvfølgelig ikke være likt, men noe er vel greit å ha felles :)

Meg: 42 år, glad i barn (har to som går på barneskolen) og dyr,
glad i trening, bøker, (fjortis)musikk, turer i skog og fjell, reiser mye, røyker ikke, sjelden alkohol, ærlig, godt humør, ganske stille blandt mange. Bor i Follo i Akershus.
Håper å finne noen som ikke bor særlig langt unna!

Jeg vil ha en venn for livet!!!!

Er det noen der ute? Skriv litt her, så kan vi registrere oss på et annet forum for videre kontakt.

PS! Synes forresten det er dårlig gjort av Mental Helse og ikke tillate at man legger ut mailadresser her. Når dette er et forum for bl.a. ENSOMME mennesker, burde det virkelig være et mål for organisasjonen at folk kanskje
kunne få kontakt med noen.
Avatar

Re: Jeg vil så gjerne få en venninne!!!

mai 30 2010 - 18:40
Hei. Ser at det ikke er noen som har svart deg enda, det var jo trist. Jeg bor vel litt langt unna for deg, bor på Vestlandet. Men du er ikke alene om å være ensom.
Avatar

Re: Jeg vil så gjerne få en venninne!!!

mai 30 2010 - 21:36
Hei Tussemor,

Jeg har det som deg, er 40 år og alenemor til en 8-åring. Har venninner, men alle er lykkelig gifte og prioriterer naturligvis å være sammen med familien. Savner innmari å ha noen å dra på tur eller gjøre morsomme aktiviteter sammen med, både med og uten barna. Savner en fortrolig venninne som jeg kan prate med om alt. En som bryr seg og som det er hyggelig å være sammen med. Ser det som en stor fordel om vi har barn på noenlunde samme alder, da blir det et vennskap med dobbel verdi :-)
Til forsiden