Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Jeg tror mitt barn er ensomt

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Jeg tror mitt barn er ensomt

aug 28 2022 - 21:08
Jeg har en 6.5 gammel jente som har begynt i 2.trinn. Jeg og faren er ikke fra Norge men hun er født og vokst opp her og er flerspråklig. Siden hun har begynt på skolen, har hun hatt problemer med å skaffe seg nære venner. Vi får tilbakemelding fra skolen at hun går aldri alene men samtidig hun pleide å si at ingen vil leke med henne. Vi begynte å invitere jentene fra klassen hjem, det er ca 12 jenter i klassen. Bare to inviterte tilbake. Det er flere jenter i nabolaget som er på samme trinnet. Men hun får ikke være med dem etter skolen heller. I siste ukene etter at de begynt på 2. trinn har det vært mye krangling mellom jentene på vei hjem og jeg ser at de andre jentene går til hver Nore ofte og leke men ingen kommer til oss. Min datter vil ikke gå heller og jeg får ikke noe svar når jeg spørre om årsaken. Jeg tror hun er ensomt men det er veldig vanskelig å ha en samtale med henne. Hun vil ikke snakke om det. Jeg vet ikke om dette er normalt eller om jeg overreagerer. Kunne gjerne høre hva noen av de andre mødre synes.
Avatar

Hei

aug 28 2022 - 22:10
Jeg er ikke en mor, men syns det er leit å høre. Jeg håper det ordner seg for henne. Nå vet ikke jeg noe om dere, eller om dere har mulighet til det, men kanskje å starte på en fritidsaktivtet som dans/fotball/tegning/korps kunne vært en ide? Igjen, jeg er ikke noe mor, så jeg forstår jo ikke helt hvordan det er, men jeg har jobbet mye med barn på fritidsaktivteter, og det jeg har opplevd er at det gir barna noe tilfelles som de kan prate om og drive med sammen, og kan kanskje hjelpe til med å bygge vennskap.

klem og håper det ordner seg
Til forsiden