Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Jeg skulle ønske ....

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Jeg skulle ønske ....

feb 16 2018 - 21:24
34 år og har hatt en oppvekst prega av mobbing og få venner.
Jeg valgte å jobbe med barn og har lykkes med dette . Men savnet etter en ei god venninde eller en kompis som kan bli med ut på en kinotur eller gjerne på badeland og svømmehall den faste dagen i uka jeg er der er stort ! En som kan lytte , skravle og som jeg kan dele litt av fritiden min med ..
Jeg har hund ... så gjerne ha det ..
En som jeg kan finne på noe med uten å behøve planlegge uker i forveien og alltid på andre sine premisser hver gang .. jeg har et par venner men de kan bare en sjelden gang
Jeg skulle ønske du fantes ?
Bor i østfold .. begynt å ta lappen slik at det skal bli lettere å komme seg ut og slippe tog og buss ..
Jeg kjenner meg så alene .. så utrolig lei av dette .. jeg sliter med å stole på andre .. jeg har fått meg noen arr men er bevist på det og villig til å prøve .. litt forståelse og empati kommer man langt med .. min vilje er stor derfor har jeg tross alt klart meg bra .. men savnet etter venner merkes i hjerte og sjela !
Avatar

Hei

feb 26 2018 - 13:25
Jeg holder til i oslo men hender jeg er i østfold noen ganger...Er forresten single og ensom mann på 41..Ser etter venner...
Klemm
Avatar

Hei

mars 7 2018 - 14:56
Oslo er ikke langt unna
Til forsiden