Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Jeg holder ikke ut lenger. Nå har jeg prøvd såpass lenge at nå stikker jeg.

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Jeg holder ikke ut lenger. Nå har jeg prøvd såpass lenge at nå stikker jeg.

mai 13 2018 - 15:40
Jeg er så lei av å være så alene og ensom. Nå har jeg vært det i så mange år at jeg holder ikke ut lenger. Jeg har ingen å snakke med, være med eller dra til. Det er så bittert å tenke på at det er ensomheten som kommer til å ta livet av meg. Jeg er sint nå, men kanskje jeg klarer å forsone meg med døden snart. I dag skal jeg rydde ut av leiligheten.
Avatar

Re: Jeg holder ikke ut lenger. Nå har jeg prøvd såpass lenge at nå stikker jeg.

mai 13 2018 - 16:27
Hei.Det er ikke lett å bære ensomheten ...men husk på man kan vare i parforhold,man kan ha venner og likevel kjenne seg ensom.Gi ikke opp...du er ikke alene å ha det ensomt...Prøv og gjør noe for å motvirke å vare så ensom...Har du jobb å gå til?Det kan gi deg følelsen at du gjør noe menningsfullt og så er du del av en arbeidsmiljø?Ikke la deg lure av det oppskryttet på face og sosiale medier med masse vellykkede mennesker,bilder,reiser,fest osv..Alle viser dnt beste siden av livet på disse sosiale medier..men livet er ikke sånt i virkeligheten.:)Hvis du er ung..og ikke har fastjobb..forsøk å finne på noe mer skole,eller meld deg inn på noe grupper (Røde kors for ungdom,noe ungdomsparti,fritidsklubb,Finn en eldre menneske som du kan hjelpe med noe...som kan gi deg følelsen at du er verdifull..det er sånt du knytter kontakter).Klem fra meg.:):) Har ikke du søsken,familie?Det er mange ensomme rundt ..men hvis du finner noe du er opptatt av..å ha en hobby,en drøm å følge..er ikke du ensomt lengre..Tenk på hva du liker,hva skulle du ønske å vite mer av..hvordan skulle du ønske å føle deg mer til nytte for deg sjøl og andre?Musikk kan vare en måte for terapi ..hør på glad musikk og unngå å ha det stille hele dagen..for da kommer ensomheten sterkere innpå deg...Det er masse strategier og lærdom i hvordan man endrer tankemønstret til å snu de negative tankene som drar deg i kjelleren..Livet er en kamp ..alle har sånne følelser..det gjelder å ikke la seg tatt av de i kjelleren....Gå ut oftere(nå er det sol og varme..og ennå lettere å nytte enkelt naturen):)Skriv til meg hvis du har lyst.:)Klem og tenk at dette er ikke evig å vare singel,alene,ensom..det er en følelse av tomhet som kan fylles mennisfullt hvis man gjør noe sjøl og...❤️Det ble en del skrive feil pga jeg taster fort..men håper du skjønner poenget.:)Hvis du føler deg deprimert og tiltaksløs..gå til fastlegen og be om henvisning til terapi og stå i kamp for deg sjøl til å ha det bedre med deg sjøl.Ingen er bare lykkelig,ensomhet kan vare mengt og..Det er ikke antall venner som gjør at du ikke kan føle deg ensomt..I ensomme stunder har du og tid å reflektere og ha indre dialog med hvem er du.hva du vil,hva er mine drømmer..hva er veien til de..osv..Har du ikke noe drømmer nå...skap de..Start enkelt med å gå ut..se deg rundt på folk..skapp nysjerrighet og velvare..i enkelte øyeblikk..Når du våkner mer til liv..alt kommer å føles mer fargerik en gråhvit som det føles nå.:) Hør på Freddy Kallas..Jeg er Jovial...og lån litt av hans måte å se..på livet...Det nytter hvis du prøver..:) Stor klem .:) You are not ALONE:)
Avatar

Hei!

mai 14 2018 - 09:37
Sendte deg en venneforespørsel og melding!
Avatar

Ta kontakt med DPS (eller i alle fall noe)

mai 15 2018 - 21:51
For meg hjalp det VELDIG å få "letta på ensomhetstrykket" hos en psykolog. Og senere starta jeg i gruppeterapi som hjalp enda mer. Og uten gå inn på hvordan jeg endte opp i ensomheten, eller hvorfor det er vanskelig for meg å komme meg ut av den, så har det nå blitt lettere å gjøre noe med den. Forstått mer om meg selv, blitt modigere, og så har jeg ikke den samme "desperasjonen" jeg hadde uten psykolog og gruppe, så ethvert møte blir ikke lengre så veldig "DETTE MØTET MÅ FUNKE, DETTE ER MITT SISTE HÅP", som gjør det mye lettere å slappe av, tørre prøve oftere, og mindre slitsomt mens en holder på.
Avatar

Re: Jeg holder ikke ut lenger. Nå har jeg prøvd såpass lenge at nå stikker jeg.

juni 3 2018 - 01:44
Hei,
Dette var så vondt å lese. Du er ikke alene!

Hvordan går det med deg??

Håper å høre fra deg:)

Klem fra Drammen:)
Avatar

Hei!

juni 3 2018 - 15:28
Du er ung, det er håp og du har tid på finne venner samt kjæreste.Alt etter hva du ønsker for det ordner seg til slutt, selv om du kanskje nå synes at alt er tungt og trist.Prøv å tenke på andre ting en stund og bli glad i deg selv dersom du sliter med det også.Ellers kan man treffe folk på rareste steder og sammenhenger så snart skal du se finner du det du letter etter uten å lete etter det.Ønsker deg masse lykke til og en flott sommer!

Med vennlige hilsener,
Martin, Bergen.
Til forsiden