Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Jeg hater mine drifter og behov

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Re: Sendte deg venneforespørsel

april 9 2022 - 18:32
Hei :-) Jeg har ikke mottatt noen venneforespørsel av deg, prøve å sende på nytt?
Avatar

Musikk og annen kreativ «selvterapi»

april 10 2022 - 12:01
De gangene jeg får til noe kreativt glemmer jeg mesteparten av dritten jeg står i. Målet mitt er å komme tilbake til den jeg var for mange år siden, før alt skar seg.
Får du til noe, bare bittelitt, musicman? I så fall er mitt råd å «tvinge» deg selv (i mangel på et bedre uttrykk) til å være stolt av det du har fått til, uavhengig av hva andre måtte mene om det.
Gjør det bare for din egen skyld, resultatet er ikke viktig, men prosessen er. Det er en veldig god følelse de gangene jeg får det til, og innerst inne vet jeg at det vil skje igjen men hvor lang tid det tar kan jeg ikke kan kontrollere.
Håper dette kan være til inspirasjon :-)

Bjørn
Avatar

Re: Musikk og annen kreativ «selvterapi»

april 10 2022 - 17:10
Tusen takk for svar: Lille Store Bjørn :-)
Leit å høre at det skar seg for deg! Det gjorde det for meg også. Håper du når målet ditt med tiden! B-)

Ja sant! Musikk er som terapi føler jeg, i hvert fall for meg. Ja litt samme her egentlig, jeg skulle ønske jeg kunne skru tilbake tida og gjøre om på en del ting. Men hvis jeg hadde gjort det så hadde jeg ikke skrevet de låtene jeg nå har skrevet! Som jeg egentlig er ganske så fornøyd med!

Jeg skal prøve, tvinge meg selv som du sier, jeg måtte gjøre det sist gang jeg hadde en god kreativ periode!

Du har nok rett i det, jeg bare er så opphengt på dette med resultater! Jeg syns det er så trist at såpass gode låter som jeg har skrevet ikke skal få bli hørt av andre mennesker enn meg selv!

Det viktigste føler jeg er at man har glede av det selv, det man driver med, resultat eller ikke. Så som du sier; prosessen er viktigst! :-)

Takk for svar Bjørn, det var til inspirasjon! :-)
Avatar

Re: Jeg hater mine drifter og behov

april 11 2022 - 17:21
Jeg blir mer og mer nysgjerrig på låtene du har laget. Ligger de på nettet noe sted?
Avatar

Låter :-)

april 11 2022 - 20:07
Det var gøy å høre :-) Har ikke fått lagt ut noen låter på nett enda dessverre. Men har noen få låter som jeg har spilt inn som jeg tenker å få lagt ut på YouTube, kanskje :-p

Hva driver du med av musikk da? :-)
Avatar

Distribusjon

april 11 2022 - 21:22
Kan anbefale distributøren Distrokid dersom du vil ha musikken din på de kommersielle plattformene. Les uansett godt gjennom betingelsene før du inngår en distribusjonsavtale.
Avatar

Sært

april 14 2022 - 22:26
Den siste tida har det blitt særere og særere musikk. Har vel noe med funksjonsevnen å gjøre…
Avatar

Takk for svar begge to

april 21 2022 - 18:55
Takk for svar Frikar-1, skal Google :-)

Til Lille Store Bjørn: Sær musikk er bra det også! :-) Jeg liker godt noe som er sært. Hva er den særeste musikken du vet om da? For meg må det kanskje bli noe av Captain Beefheart hehe. Liker veldig godt albumet «Doc at the radar station»!
Avatar

Beefheart m.m.

april 25 2022 - 10:18
Kapteinen laget mye interessant.
Jeg hørte mye Residents før i tida, sært nok det :-D
Kraftwerk har jeg alltid hatt som favoritt, Portishead, Wire, Magazine, Associates fra England. Severed Heads er ganske sært. Amerikanske Chrome og MX-80 Sound osv.
Avatar

Re: Beefheart m.m.

april 26 2022 - 21:27
Hæhæ ja, Kaptein’n er rå! ^^
Kun hørt Portishead av de banda du nevner der! Portishead er bra! Skal Google de andre banda! :-) Ett album jeg syns er bra er «Naked City» av John Zorn! Ikke så sært kanskje men litt! :-p
Avatar

Bok

mai 4 2022 - 11:20
Hei Musicman. Jeg er ny på dette forumet. Har lest gjennom det du har skrevet. Og kjenner meg igjen i mye av det du skriver. Jeg syns du skriver veldig godt. Kanskje du kan vurdere å skrive en bok. Jeg tenker ikke på krim, eller Fantasy - men en dypt personlig bok. Om livet ditt. Min favorittbok er "Sult" av Hamsun. Jeg føler du har noe av den samme driven, og språket, og det at du er dønn ærlig. Og selvutleverende. I dag kan man jo gi ut bøker selv. Via Apple iBooks eller Amazon Kindle. Jeg ville kjøpt boken din sporenstreks. Det finnes mange der ute, som venter på en slik bok. Ta vare på deg selv. Ikke vær så streng mot deg selv. Vær glad for at du er du :-)
Avatar

Re: Bok

juni 10 2022 - 17:01
Så hyggelig med fint svar fra deg John Westbye! :-) Komplementene dine taes hjerteligst imot! ^^ Det er utrolig hva slike komplementer/fine ord gjør for selvtilliten og selvbildet! :-) Så takk skal du ha for at du sier disse fine tingene!

Jeg har lest «Sult» selv og syns den var en veldig fengende bok!

Jeg driver for tiden å skriver musikk/låter da det er det jeg har viet mye av tiden min til de siste årene. Men en bok, tja, kanskje! :-) Trenger ikke å være så tykk!

Kanskje tiden er moden for å skrive litt om hvordan jeg betrakter saker og ting i denne verden, i dette samfunnet, jeg prøver å gjøre det gjennom låtene jeg skriver! Jeg prøver å holde meg oppdatert og følge med i tiden og realitets-orientere meg! Ikke så enkelt bestandig å navigere gjennom denne komplekse virkeligheten vi lever i føler jeg.

Jeg håper låtene mine en dag skal kunne være med å gjøre verden til ett bedre og mer opplyst sted å være for å si det litt pretensiøst.

Takk for det! :-) Jeg (tror) jeg har blitt litt rausere med meg selv den siste tiden. Du med! :-)
Til forsiden