Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Jeg føler meg utstøtt

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Jeg føler meg utstøtt

jan 26 2021 - 18:52
Jeg er sjalu. Jeg er sjalu på alle hvis urett som rammer dem skaper furore hos andre; jeg er sjalu på alle som sørges over når de dør, fordi noen satt pris på deres virke; jeg er sjalu på alle som permitteres fra jobber, fordi de har hatt jobb og blitt verdsatt en gang; jeg er sjalu på alle som kan legge noe ut på sosiale medier og få følgere, fordi noen setter pris på deres ord; jeg er sjalu på alle som har en gjeng, fordi noen bryr seg om de kommer eller ei på diverse arrangementer; jeg er sjalu på alle som sliter med problemer som folk virker å bry seg om; jeg er sjalu på de hvis ord betyr noe for noen.

Jeg føler at jeg støtes vekk fra alle. Mye er min egen feil, men jeg føler ikke at noen har gitt meg en grunn til annet. Mamma er den eneste som ikke er for opptatt for meg, som setter pris på mitt nærvær, men jeg føler at hun likevel er bitter for at jeg ikke klarer meg selv (økonomisk). Jeg har en venn, men han er så opptatt at jeg aldri ser han, og nå har jeg heller ikke snakket med han på altfor lenge.

Det hjelper ikke med to når resten av samfunnet støter meg ut. De har alltids jobber og andre venner; jeg har ingen som gir meg en verdi utover. Så jeg lever for de få stundene vi kan skrives, mellom deres jobbskifte og videosamtaler eller gåturer med andre venner. Det tar fort slutt, og jeg føler at de helst ikke vil. Jeg er bare oppmerksomhetssyk og deprimert, og det påvirker samtalene vi har, og det gjør dem nok for lei. Jeg kan heller ikke leve på det. Jeg trenger noe som kan oppta meg når de ikke er der. Det har jeg ikke, fordi alt minner meg på hvor mislykket jeg er.
Til forsiden