Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Jeg føler meg så ensom

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Jeg føler meg så ensom

mai 24 2019 - 19:52
Noen dager, slik som denne er ensomheten nesten uutholdelig. Jeg har forsøkt å være sosial i dag, men følte meg ensom hele tiden, selv om det var mennesker rundt meg. Jeg var så utilpass. Hendene ristet og hodet mistet kontrollen over seg selv og kroppen. Jeg følte at alle snakket om meg og hvor stusselig jeg var når jeg dro hjem.

Jeg hadde også en ulykke i dag som gav meg enda mer angst. Hodet mitt er et stort kaos.

Ensomheten føles intens. Jeg kunne ønske jeg hadde noen venner å snakke med, samtidig vet jeg ikke om jeg hadde hatt lyst til å bry de potensielle vennene.

Ensomheten er så sårende, angstfull, meningsløs, trist, ekkelt og vanskelig.
Jeg skammer meg over meg selv.

Er det flere som har det som meg?
Hva gjør dere for å minske ensomheten når den kicker inn, men dere ikke har noen å gå til?
Avatar

Re: Jeg føler meg så ensom

mai 24 2019 - 21:15
Nei jeg vet ikke. Får bare holde ut til det er over.
Avatar

Hei

mai 25 2019 - 02:16
Jeg vet det er ekstra vanskelig når man har folk rundt og likevel føler seg alene.det er den der følelsen av å være alene at ingen forstår en.for å være ensom selv ned andre og fullstendig alene er forskjellig.tror ofte det er lettere for folk å forstå de som er helt alene og har ingen enn mennesker som har noen rundt seg men likevel føler seg ensom og alene.
Avatar

Ensomhet

mai 25 2019 - 13:58
Ensomhet er noe som er helt forferdelig. Når man er alene, men helst vil være med noen. Når man er sammen med noen, men ikke føler seg inkludert. Eller når man går tidlig, fordi man føler seg ekskludert. Det er aldri lett å gi råd om ensomhet fordi det er så mange forskjellige måter å være ensom på, men etter det du skriver virker det som om du er ensom på den typen jeg var.

Vet ikke om det hjelper for deg, men for meg hjalp det å bruke mer tid på meg selv. Høres egentlig veldig rart ut. Bruke mer tid på seg selv, når man er ensom? Men hvis du bruker tid på deg selv, finner ut hva det er som gjør deg glad. Ta vare på, og gjøre deg selv tilfreds, så vil det bli mye koseligere og mindre ensomt å være med de du kjenner. Dra ut og spis en gang her og der, gå og tren, ta en tur og prøv å nyte det å bare være deg.

For etter min erfaring, når du klarer å ta vare på deg selv vil det å være med bekjente være en koselig mulighet, og ikke et ekstremt behov for å bli kvitt ensomhet. Det er ikke lett, brukte et par år selv, men håper det fungerer for deg
Avatar

Re: Jeg føler meg så ensom

mai 25 2019 - 15:37
Hei.
Jeg skjønner veldig godt det du opplever. Jeg opplever også ensomhet og det er en veldig trist følelse.

Det jeg gjør for å minske ensomheten er å gjøre noe som gjør meg glad. Hobbyer eller noe i fritiden. Så kan man gjøre litt fysisk aktivitet: Gå en tur alene, gå en tur ute i naturen. ta en løpetur....
Til forsiden