Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Jeg får det ikke helt til

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Jeg får det ikke helt til

nov 13 2019 - 00:42
Alt i livet handler om sosiale samspill og der har jeg ingen tilhørighet. Jeg får det ikke til og jeg føler meg helt utenfor i livet. Jeg ønsker meg så en venninne. Jeg har ingen og jeg vet ikke hva jeg skal gjøre med det.
Avatar

Uff, ikke lett

nov 15 2019 - 23:04
Det er ikke så lett, egentlig ikke for noen. Føles det som en trøst å lese? Alt er relativt i livet. Jeg skal innrømme at noen har det lettere enn andre, men likevel er det en balanse. De som har det lett, de kan ikke hjelpe de som ikke har hatt det lett. De har ingen dypere forståelse for ensomhet og livsproblemer.

Men jeg kan også skrive at det finnes jenter og kvinner som -er- ensomme, som helt sikkert venter på at du skal ta kontakt. Prøv å tenk på aktiviteter du kunne tatt del i, som naturlig fører til samspill med andre. Da blir du mer "naturlig åpen". Dette med naturlig åpenhet noe som må trenes, og det er best å begynne pent. Kanskje bare å bevege seg i byen rundt andre mennesker kan være god trening til å begynne med.

Jeg er også ganske innesluttet, og har på mange måter likt som deg. Dét som holder meg gående er at livet er langt, det er mange sjanser til å få til det man ønsker å få til, å finne noen å være glad i. Hver eneste dag som kommer kan man gjøre -noe-. Bare ett steg på stigen en dag, kan gjøre at alt løsner.

Men hvis man ikke gjør -noe-, da minsker sjansen .Så det -er- viktig å gjøre noe, altså. Det er bare en oppfordring fra meg til deg som et medmenneske.

Har du noen tanker om aktiviteter som gir deg glede? Hva med svømming, badeland, skogturer, fjellturer, tur til store byer for å se seg litt rundt?
Til forsiden