Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Jeg er så ensom

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Jeg er så ensom

juni 23 2020 - 23:00
Jeg er så ensom og jeg ønsker meg venner. Men har glemt helt hvordan det er å være sosial. Jeg vet ikke hva jeg skal si eller gjøre og jeg dummer meg kun ut. Selvtilliten er helt ødelagt og det gjør det bare enda vanskeligere. Hvordan kan noen være venn med meg og å like å være sammen med meg når jeg ikke liker meg selv?
Avatar

Hei

juni 27 2020 - 01:25
Ensomhet er tungt.man kan være ensom fordi man har ingen å være med men man kan også være alene med andre mennesker.har du prøvd å melde deg på sosiale aktiviteter el har du noen hobby du liker hvor du kan møte folk.det du skrev hvordan noen kan like å være med deg om du ikke liker deg selv.der kjenner jeg meg så igjen men merkelig nok folk sier de liker meg og være med meg mens jeg forakter alt ved meg og hater meg fordi det ikke fins ett meg inni.alt er fremmed og det er ikke ett meg der så hvem liker de egentlig har jeg tenkt på ofte.så svaret er det er vel mulig for de andre å like en men vanskelig for deg som ikke liker deg selv og skjønne hva de liker.jeg er sikker at med tida blir du kjent med andre men da må du søke steder hvor det er mulig å møte noen.
Til forsiden