Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Jeg er ensom

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Jeg er ensom

juli 11 2018 - 21:04
Det er aldri noen som spør meg hvordan jeg har det. Når jeg gråter er det ingen som trøster meg.
Avatar

Det er trist å høre

juli 11 2018 - 21:34
Holder du mye inni deg og virker blid utpå?
Har du venner som egentlig ikke er venner...?

Kjenner til det du skriver og det er ensomt å ha det slik.
Avatar

Re: Jeg er ensom

juli 11 2018 - 21:42
Kan jo ikke gå rundt og grine heller. Vennene mine bryr seg ikke om meg. Jeg bryr meg om dem. De kommer som regel til meg hvis de har det vanskelig. Så glemmer de meg når ting er bra. Ellers er jeg bare en person i livet deres. Uten noen betydning. Har vel egentlig ingen ordentlige venner. Ingen å snakke med.
Avatar

Re: Jeg er ensom

juli 11 2018 - 22:27
Går dårlig med meg. Derfor jeg sitter på sidetmedord en sommerkveld
Avatar

Re: Jeg er ensom

juli 11 2018 - 23:18
Får antidepressiva snart. Trodde aldri jeg skulle bli en sånn som måtte gå på medisiner. Men jeg bryr meg ikke. Hørt at de gjør folk følelsesløse eller så kaster de seg foran tog og sånt fordi det blir verre de første ukene. Gleder meg
Avatar

0000000000

juli 12 2018 - 15:22
Synes det er trist å lese det du skriver.Derfor tenker jeg skrive og hjelpe deg litt å se på deg sjøl som verdifull.Vet at det er ikke lett å få venner men det er ennå vanskligere å ha venner som man føler seg ensom med pga de er ikke ekte venner og ikke med deg når du har det vondt.Det er det ekte vennskap handler om.Det gjør vondt verre ...Har lest et sted et utrykk på engelsk:Before You think You Are depressed check around y.enviroment for people who put You down.De «vennene» dine gjør , er at du føler deg brukt og mindreverdig...Da...bør du sette grenser og ikke finne deg i det..Bytt strategi og venner..Kom deg ut på foreninger eller meld deg i en klubb (innebandy,sykkelklubb,sjakk,turgåing,osv) og få deg en hobby som gjør at du kommer ut med disse klubbene på aktiviteter(Røde Kors..osv)..Skyv disse mennesker bort fordi de er ikke verdt deg...de beskriver seg selv og mangler ektenhet og grunnleggende sosial intelligens...It’s not your problem but their problem.Kall en spade for en spade...:)Se deg i speilet og si høyt til deg sjøl..jeg er snill,kan vare en god venn og skal finne en/flere gode venner.Og sett deg ned og lag en plan for hvordan du tror du kommer mer ut bland folk og knytte nye kontakter..Skyv de ut av livet ditt...Det er ikke feil på deg og er fint at du observerer det..da kan du og bare du stoppe det..Var glad i den du er og ikke la noen definere deg med dems dårlige oppførsel og knekke din selvfølelse og selvtillit...De er ikke verdt din vennskap fordi de er ikke ekte venner..Det høres ut nesten som..skjult mobbing..Vær sterk å trekk deg fra gjengen dems.Klem fra meg.Du er bra nok ingen 0000000 men en milioner kvaliteter..Smil nå.:)Lykke til.:)You can if You really want.:)Real frienship meets You at your mess too not only Happiness.:):)Mist ikke din selvfølelse og tillit og la deg behandlet på denne måten.Brytt den vondte sirkelen og snu ryggen til det..og søk andre måter og hobbyer som kan gi deg sjanse å få nye venner.:):)
Til forsiden