Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Jævlig lei

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Jævlig lei

des 12 2019 - 23:32
Jeg er så jævlig lei av å være ensom, venneløs, deprimert og denne forbanna tomhetsfølelsen.

Vært sånn de siste 12 årene.

Hvor lenge skal jeg orke å leve dette taper livet mitt ? Ikke vet jeg
Avatar

Hei

des 13 2019 - 01:34
Har du tenkt på hvilke måter du kunne møte og bli kjent med folk på.Har du tenkt å melde deg på mentalhelse,på slike steder kan du møte folk i samme situasjon og samtidig bli kjent med nye mennesker el psykiatrisk dagsenter.Det fins steder hvor det er mulig å bli kjent med folk for da ksn du føle deg mindre ensom.Har du familie?
Avatar

:)

des 13 2019 - 11:18
Sender deg en pm jeg :)
Avatar

Sendte pm

jan 20 2020 - 20:46
..
Avatar

hesahesa

jan 21 2020 - 21:56
Kjenner meg igjen i noe av det du skriver.
Håper det hjelper deg å skrive her og med det lette på byrdene.

Jeg har venner og familie som bryr seg og kan likevel kjenne følelsen av ensomhet og tomhet. Tomheten er vel egentlig sorg, savn og lengsel etter det tidligere livet som brast. Det forverres om jeg er for sliten og bedres med tilstrekkelig hvile, avspenning og søvn. Nok hvile og gode matvaner er for meg viktige bidrag til stabilitet, humør og pågangsmot. Lykkes ikke alltid, men prøver igjen.

Jeg lever videre om det hender jeg blir lei (meg). Det skjer heldigvis noe godt i livet også. Ofte i de små ting, bare jeg er innstilt på å ta dem inn og verdsette dem. Å komme dit er krevende når livet lugger, men det er verdt jobben.
For det meste takler jeg å være alene, det har til og med betydelige fordeler. Å være mindre streng og mer raus mot meg selv hjelper. Tenke med takknemlighet på alt som går bra samtidig som det er rom for de vanskelige følelsene.

Ønsker deg bedring og møte med godhet på din vei.
Til forsiden