Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Ja.

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Ja.

nov 13 2022 - 20:41
Igår var det 20 år siden jeg mistet min samboer i selvmord. Jeg har vært alene siden det. I grunn så har jeg et "ok" liv nå. Går ikke å tenker på det hele tiden lenger. Det har vært fryktelig tøft. Når datoen kommer så skjer det noe med meg hvert år. Akkurat som underbevistheten husker, og må minne meg på det. Klart jeg ikke glemmer det, jeg skal ikke glemme heller. Trenger ikke snakke så mye om det. Trenger mer positivitet. Men jeg har skikkelig problemer med å knytte meg til noen. Skulle ønske jeg kunne føle meg mer trygg på det. Livet er urettferdig ensomt!

Ha en fin aften godtfolk.
Avatar

Dissosiativ!

nov 14 2022 - 13:16
Trist og høre du har mistet noen! Det vil nok alltid være et savn og en "tomhet" uten personen , men viktig ta vare på de gode minnene, og la de ha plass i hjertet ditt:) Livet må også gå videre for den/ de som er igjen, og sikker på at personen ville ønsket alt det beste videre for deg!:) Det ønsker også jeg deg, og flere med! :) Håper og tror også at du finner ny kjærlighet etterhvert, og også treffer andre du kan få god kjemi med, og stoler på- og nå har du jo også vært innpå her:) Ikke gi opp:) Ønsker deg det beste!:)

Varm klem!
Avatar

Huldra1976

nov 15 2022 - 16:52
Tusen hjertelig for fine ord.

Ønsker deg alt det beste også. :-)

Kos fra meg!
Til forsiden