Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

JEG ER ENSOM

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

JEG ER ENSOM

juni 11 2008 - 20:32
Fordømt ensom er jeg. Jeg vil ha én venn, én jeg kan ringe til når jeg føler for det. En som kommer til meg, fordi han trives i mitt selskap. Jeg er vel ikke for kravstor? Jeg kan vel håpe på å få en bestevenn? Jeg vil ikke ha en venninne, da tenker jeg bare på kjærestegreier. Hva skal jeg gjøre? Jeg møter mennesker, er aktiv i utdanning og organisasjonsliv. Men tror mange synes jeg er rar, og derfor ikke vil henge mer med meg. Men jeg er ikke så rar, jeg er bare meg selv. Og jeg er en ganske god person. Det er et fåtall mennesker som ser dette, men de er så opptatt med sitt eget. Jeg er veldig langt nede. Er det noen som vet hvor kjipt jeg har det? Er det noen som kan gi meg en klem og prate med meg? Hvorfor er denne verden så fordømt jævlig? Hvorfor kan vi ikke alle ha det bra og være sosial? Hvorfor må jeg stå utenfor? Jeg er ikke stygg, jeg er ikke dum, jeg er ikke frekk, så hvorfor meg?
Avatar

Re: JEG ER ENSOM

juni 18 2008 - 18:22
Tro du meg, du er ikke alene... det var som om jeg skulle sagt det selv.. vil så gjerne ha en venninne jeg da, har en kjæreste men han har ikke tid til meg lenger.. var veldig ivrig til å begynne med, men nå ser jeg han bare i helgene, (men føler at det bare er av plikt...) det er noe dritt å føle seg så alene... Venninne har jeg hatt, men så får de kjærester og unger og har ikke tid til meg lenger.. tror nok at jeg må være verdens kjedeligste person.. og som du sier litt rar, men som du, så er jeg bare meg selv.. jeg er snill som dagen er lang og vil at alle skal ha det bra,,, resultatet blir at jeg har det dritt selv... Håper du finner noen gode venner der du bor, for de må vel finnes et sted hvis vi prøver litt selv.. jeg er ikke så flink til å ta initiativet for jeg er redd for å plage andre, venter på at noen skal komme å ville være venner med meg... men må vel vente lenge tenker jeg..
Avatar

Re: JEG ER ENSOM

juni 23 2008 - 15:33
hei ja mange ensomme . jeg er ensom jeg og så kan vi ikke være ensomme i sammen da så en venninne ja det hadde vert noe,tror faktisk at jeg aldrig har hatt noe jeg kan kalle venninne foruten hunden min da men det er en annen sak. er ganske rar jeg og og til tider kan jeg være en pest og en plage tror jeg. da jeg har en del problemer og har lett for å trekke meg litt inn men ellers så er jeg nok litt sjenert og har ikke så lett for å bli kjent men det er vel slik det skal være
Avatar

Re: JEG ER ENSOM

juni 26 2008 - 21:18
Livet er ikke lett gutter og jenter.
Ønsker meg et åpent forum slik at vi kan møte andre med samme problemer.
og kansje blitt kjent med dem, slik at man ikke trenger og stå alene om sine problemer.

eks jeg har angst for og gå ut, lenger en 400 meter fra hjemmet og jeg får panikk.
og dermed isolerer meg, har lyst til og være sosial,men men. høres sikkert rart ut.
Vis jeg kunne bli kjent med andre med samme problem kunne vi jo ta en taxy til samme plass og bare la det stå til, fått panikk, hjærtebang, angst.osv. det hadde vært gådt og ha andre der som lider slik som jeg, hehe.
Avatar

Re: JEG ER ENSOM

juli 1 2008 - 02:43
Takk for svarene.

Jeg bor mitt i Oslo, så det å kunne møte mennesker bør ikke være vanskelig. Likevel er jeg for det meste alene.
Avatar

Re: JEG ER ENSOM

aug 19 2008 - 20:26
hei.
jeg har det på akkurat samme måten. jeg bor i nærheten av oslo og har aldri følt meg så ensom. har alltid hatt den følelsen men ikke så mye som nå. jeg har heldigvis hunden min. men jeg veit ikke hvordan jeg skal klare å bli kjent med andre her.
det er en ubeskrivelig vond følelse.
Avatar

Re: JEG ER ENSOM

aug 31 2008 - 22:58
Merkelige greier..Bor også i Oslo, og føler meg nærmest mer ensom dess mere mennesker det er rundt meg..Sliter med å skaffe meg nye venner, og dem man har fra før av er opptatt på andre områder..slitsomt!!
Avatar

Re: JEG ER ENSOM

sep 2 2008 - 17:52
Hei alle..Det er tydelig at det er en god del som føler seg ensomme, en helt forferdelig følelse..Føler at alle rundt meg har utallige di kan ringe og henge sammen med, føler meg bare utfor. Har hatt flere venninner før, men har slitt med å få nye..Hvis noen har lyst til en prat er det bare å si fra :)
Avatar

Re: JEG ER ENSOM

sep 5 2008 - 19:40
Hei dere fra Oslo og omegn,

hadde vært hyggelig å komme i kontakt med dere for å finne på ett eller annet. Ettersom det ikke går an å sende priv meldinger her må jeg vel gi dere en epost adresse for å kontakte meg. Skriv til beardepolar alfakrøll gmail.com

Håper noen har lyst..
Avatar

Re: JEG ER ENSOM

sep 8 2008 - 17:21
ja det hadde vært bra og treftes eller bare pratet sammen....
Avatar

Re: JEG ER ENSOM

sep 11 2008 - 17:57
Hei igjen.
Vi kan godt finne på noe eller treffes endag for dem i Osloområdet :)
Avatar

Re: JEG ER ENSOM

sep 19 2008 - 23:06
Så bra ...

Hvordan skal vi gjøre det? Sette opp et "offisielt" møte f. eks. søndag 28. september klokken 17 foran Burger King på Egertorget, eller bli enig om et mer anonymt møte på epost?
Avatar

Re: JEG ER ENSOM

sep 25 2008 - 12:38
Jeg har prøvd å sende deg mail..den som står her på forum..kan ikke i helgen, da skal jeg bort..
Avatar

Re: JEG ER ENSOM

okt 18 2008 - 19:37
greier ikke å bli kjent med noen på videregående. det er liksom ingen der som meg.

har tre venner, en har flyttet til hamar, en til rørvik og den andre deler jeg nesten ingen interesser med så vi har ingenting å snakke om.

så jeg vil gjerne snakke litt
Avatar

Re: JEG ER ENSOM

nov 16 2009 - 22:24
Kjenner meg godt igjenn i mye av det som beskrives her.
Kanskje litt sykt, men det føles på en måte fint, å vite at jeg ikke er den eneste som føler meg alene.
På den annen side gjør det vondt å lese det.
Får så lyst til å redde hele verden og å gjøre den god for alle.
Har forstått at det ikke er mulig, men håper jeg kan hjelpe noen.

Har funnet ut at jeg er avhengig av å gjøre gode ting for andre.
Om det går en dag hvor jeg legger meg med følsen av at jeg ikke har vært til nytte/glede, føler jeg meg rett og slet ond og overflødig.

Synd at samfunnet har blitt slik at man ikke skal snakke om det å ha det vondt på innsiden.

Om noen skader seg i en ulykke, så kan det være at folk er der for å støtte med en gang, men har du det vondt inni deg, så må du kanskje gå med smerten hele livet, uten å dele den med noen, bare fordi at samfunnet forteller deg at dette skal du ikke snakke om.
Til forsiden