Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

J26/Oslo og ingen nære venner

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

J26/Oslo og ingen nære venner

juli 31 2020 - 23:15

Jeg har mistet to gode venninner over de siste to årene, hvor ei var min bestevenn (kontakt hver dag). Nå har jeg kanskje en venninne igjen, men vi er ikke så nære. Vi er ikke med hverandre så ofte.

Jeg tror jeg trenger å ha noen venner i livet mitt utenom kjæresten min, men jeg sliter med mye negative tanker/ambivalens og synes det er vanskelig nå å få meg venner i en alder av 26 år. Jeg har tidligere slitt med å gi uttrykk for mine ønsker og behov i et vennskapsforhold og ønsker sårt å ha et genuint forhold litt på basis av mine premisser og. Hadde du møtt meg tror du kanskje at jeg ikke har noe problem, men jeg merker selv med andre at de virker mer "trygge på seg selv" og får lettere venner på grunn av dette, enn meg.

Sliter litt med en del sånne tanker + jeg er vant med å være alene, jeg har vært det nå en stund (selv om jeg bor med kjæresten min og alt er bra der).. aner liksom ikke hvordan jeg skal møte noen å bli venner med de. Jeg trenger noen som jeg kan stole på, som setter pris på meg og en jeg kan gjøre hyggelige ting med! vet ikke om jeg tillater meg selv å tenke på det / husker hvordan det var sist, den følelsen av å ha en venn som det.

-"sophie"
Avatar

Hei papaya

sep 27 2020 - 15:03
Hei
Vil du bli kjent ?
Ha noen og prate med ?
Kanskje møtes ?
Hilsen gutt 21 fra Hallingdal
Avatar

J/25

nov 16 2020 - 23:11
Send meg melding om du fremdeles ønsker en ny venninne! :)
Til forsiden