Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Introverte, ensomme folk i Oslo?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Introverte, ensomme folk i Oslo?

nov 21 2021 - 17:11
Hei,
Kvinne tidlig i 30-årene som kunne gjerne tenke seg å bli kjent med nye jordnære og reale? folk i Oslo-området. Usikker om dette er en post for dette subforumet eller på "Finn venner". Vil gjerne få ut tanker om min tilværelse, men ønsker også å skape nye bånd med folk som deler litt felles interesser/humor som meg.

Ville vært fint å finne noe folk å lære seg brettspill / trading card game / dra på Cinemateket eller bare gå en bytur med. Er også interessert i litt DIY-ting (uten at jeg har blitt flink i noe) som sying, hekling, programmering og elektronikk. Det er ikke håpet om å endelig finne en bestevenn, men ønsker å treffe på flere godhjertet og likesinnede folk som er venn nok til å stille opp i ny og ne (jeg er ganske introvert) på noe sosialt eller hverdagshjelpen. Og selvsagt ville det vært fint å kunne selv være den personen som kan stille opp for en venn.

Jeg har en mann som jeg trives svært godt med. Vi er begge ganske asosiale og introverte, men jeg har nok mer "sosiale" interesser enn han. Selv om jeg trives godt i mitt eget selskap og trenger mye alenetid, så vil jeg gjerne ha litt mer sosial omgang for å ha mer variert perspektiv i hverdagen. Jeg er veldig glad i mannen min, men med det kommer det også en frykt om å være alene igjen om jeg mister han.
Vennekretsen min har vært godt redusert for noen år nå, dels fordi jeg passet vel aldri helt med dem som venner og var tidligere i en fase hvor jeg følte jeg måtte være veldig ærlig med meg selv og kutte bånd som ble for belastende. Nå for tiden prater jeg mest på jobben hvor man ikke har noe særlig mulighet for å trekke seg tilbake. Man må liksom prøve å være sosial, og dette sliter meg litt ut samtidig som det bevisstgjør min asosiale tilværelse.

Jeg er av asiatisk opprinnelse, men har bodd i Norge siden før jeg rakk å fylle ett år. Det å føle at man ikke er en del av det store felleskapet har jeg følt på siden jeg var liten. I mitt tillfellet føler jeg det er vanskelig å si hva som har bidratt mest. Det at jeg har en noe uheldig oppvekst som utenlandsk barn på bygda (på 90-tallet) eller at jeg av natur ville følt meg utenfor uansett (introvert, litt nerdete osv).

Jeg streber etter å ha det 100% fint med å vært alene uten å føle seg ensom, men må innrømme at det er vanskelig når man jobber et sted med flere kolleger og man må ofte spise lunsj sammen og slikt. Det blir på en måte en konstant påminnelse på at du er ganske alene og du må enten skjule det eller bare være "annerledes".
Avatar

Re: Introverte, ensomme folk i Oslo?

des 23 2021 - 15:19
Hi,
I just joined this forum. I don't speak Norwegian but hopefully could be nice if you want to meet me. I am Asian myself and move here to study 2.5 years ago. Woman in her early 30s also. I am introverted and my connection here is small. I have been experiencing stress and anxiety for a while, but still trying to improve my life quality everyday. Sometimes it's hard to live here in Oslo alone. for me I would like to help the person that I valued with all I can help, so I think introverted ones are hard to be close at first but If you want to give us a try, just reply to me and we could schedule something in new year.
Wish you and your family a Merry Christmas and Happy new year.
Til forsiden