Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Ingenting gir mening

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Ingenting gir mening

des 18 2020 - 22:51
Jeg slo opp med kjæresten i vår etter 3 sammen fordi jeg ville bo sammen snart, men han ville ikke det. Alle sosiale hobbyene mine er umulige pga COVID reglene, og siden jeg flyttet til Norge da jeg var voksen, har jeg ikke mange nære venner her. Jeg har aldri følt så ensom.

Jeg venter til at ting blir bedre, jeg har vært hos en psykoterapeut (likte det ikke spesielt), men det har vært 6 måneder, og jeg gråter fremdeles nesten hver uke. Hver gang det ser ut at ting er litt bedre, kommer det en helt forferdelig dag når alt virker helt meningsløst, og det er umulig å forestille meg at en dag finner jeg glede og kjærlighet og entusiasme igjen.

Det er den verste tiden å være alene: alle aktivitetene er "kun for de fra samme husstand". Og det påminner meg hele tida at personen jeg elsket ikke ville bo i samme husstand med meg, og at det kan ta mange år før jeg får en annen sjanse å bo sammen med noen jeg elsker.

Idag prøvde jeg å finne ut hvor mye Paralgin forte er nok for å dø fra kodein forgiftning: ikke fordi jeg har lyst til å dø, men det er bare litt lettere å eksistere hvis jeg vet at det finnes en vei ut.
Avatar

Re: Ingenting gir mening

des 19 2020 - 09:58
Om du ønsker å ha noen å dele tankene dine med så kan du ta kontakt med oss på Sidetmedord.no, eller på vår gratis og døgnåpne Hjelpetelefon på 116123.
Avatar

.

des 19 2020 - 21:16
Desverre synd å høre at du har det slik.. har det slikt selv.. ta kontakt om du trenger å prate..
Til forsiden