Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Ingen venner og tungt liv

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Ingen venner og tungt liv

feb 25 2021 - 15:26
Hei.

Jeg er en mann på 26 år, som har ingen venner.
Jeg bor i en liten by, det er vanskelig å bli kjent med folk her, jeg har vært inn og ut av DPS de siste årene, har veldig dårlig selvtillit og angst som kommer og går.
Jeg har prøvd å delta i grupper for mennesker som sliter, jeg har hatt arbeidstrening, prøvd å møte mennesker over internett - ingenting funker.

Det er som om jeg er usynlig.
For noen uker siden lagde jeg meg en Tinder profil, jeg skrev at jeg er ute etter venner i første omgang - har ikke fått en eneste match.
Jeg vet ikke om det kan være mitt utseende det er noe galt med, det kan hende at jeg ser litt tilbakestående ut, men jeg har sett folk med mindre heldig utseende som fremdeles har lyktes i livet, som har venner og familie.
Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre lengre.

Jeg går sjeldent ut av huset, jeg har ingenting å finne på. Ingen plass å gå til, jeg blir sittende med YouTube hele dagen.
Dette begynner å bli veldig slitsomt, jeg føler at mitt liv er verdiløst, med null mening.
Jeg pleide å gå ut av huset av og til, men etter en episode på bussen for noen uker siden er jeg redd.

Det som skjedde er: To jenter satt på raden ved siden av meg, jeg fikk blikk kontakt med hun ene. Da begynner hun å si noe til andre jente, hun snur seg og ser på meg, jeg blir redd så jeg dukker bak et sete.
Da jeg ser opp sitter hun med mobilen mot meg og bøyer seg bakover som om hun skal ta et bilde av meg, jeg dukker igjen og når jeg ser opp får vi blikk kontakt og jeg velger igjen å dukke. Ser etterpå at jenta byttet sete.
Kan jeg virkelig være så stygg at fremmede tar bilder av meg?
Kan det være at det går et fælt rykte? Jeg har prøvd å finne om det er noen forum eller grupper om meg, heldigvis ikke funnet noe.

Jeg vet ikke hva mer jeg skal gjøre, jeg sliter, jeg føler at hele verden er i mot meg, klarer ikke å finne meg en eneste venn - hva skal jeg gjøre?
Avatar

Re: Ingen venner og tungt liv

feb 26 2021 - 18:29
Føler med deg, er i lignende situasjon selv :/
Avatar

Re: Ingen venner og tungt liv

feb 26 2021 - 19:46
Føler med deg. Prøv ikke å tenke på de to drittjenter, de er bare idioter. Jeg vet at det er lett å si «ikke tenk på det» da, men det er ikke verdt det. Er i lignende situasjon, du er ikke alene.
Avatar

Hei

mars 2 2021 - 09:40
Ikke ta det personlig ..Mulig de ble selv redde du dukket opp flere ganger og mulig tenkte du har noe å gjemme?Vondte planer?Det har vart hendelser med ustabile personer på buss sjeldent..Kanskje de ble redde?Du må
prøve vise egen omsorg og ikke tenke så
mye negativ om deg selv.For hvor fører dette deg?I den vondte spiralen av depresjon ensomhet håpløshet..Det er vår og sol nå..Start å gå ut..turer..Det hjelper litt på psyken..Du er bra nok og du er ikke stygg..Det er personligheten og utstrålingen som gjør oss vakre ikke bare utseendet..Husk alltid det:du ermer en bra nok .Stol på det og jobb med deg selv å styrke din tro på deg selv.
Avatar

Du er bra nok

mars 2 2021 - 22:44
Som jente kan jeg si at ja, man kan bli nervøs rundt noen som oppfører seg litt «rart». I ditt tilfelle var det jo bare sjenanse og ingen onde hensikter. Uansett hva den bildegreia var, så er det den lave selvfølelsen som snakker til deg. Det er ingenting galt med utseendet ditt. Selvfølelsen må trenes over tid ved å tenke over hvorfor du tenker og føler som du gjør, og hvilke tiltak du kan sette i gang for å styrke den. Det er en muskel! Og du kan få bedret selvfølelsen din, det er jeg helt sikker på. Gi deg selv mer tid! Du er fortsatt ung. Jeg ville heller begynt på en aktivitet enn å prøve å treffe noen over tinder. Fins det aktiviteter gjennom psykisk helsetjeneste? Kan du finne en annen arbeidstrening som passer deg bedre? Har du noen interesser som du kan prøve å finne likesinnede gjennom? Du skriver at du har vært inn og ut av dps. Det som har hjulpet meg er å finne EN terapeut som følger meg gjennom prosessen, som bryr seg om meg. Vi er et team. Ønsker deg lykke til!!
Avatar

Utseende Tinder ...

mars 21 2021 - 22:13
Hei. Dette er selvsagt en vond og psykisk utfordrende situasjon å befinne seg i.
Dette har på en måte vært mitt dilemma hele livet.
Har selv forsøkt Tinder, flere ganger tidligere uten hell.
Ikke sjans, noen må si det som det er:
Føler Tinder er for de menneskene som er rangert utseendetmessig 7+ og opp til 10 i utseendet og gjerne for folk som vil være FF eller ONS.

Jeg er nok en 3-4 men glem Tinder. (4 hvis heldig)
Jeg har nylig begynt med Facebook-dating (kun mobil) mer seriøst og «roligere» føler jeg.
Poenget er jeg har funnet flere matcher spesielt 2x jeg matcher helt hinsides med!
Vi skriver masse, den ene går det så bra med at vi nå chatter på Messenger og skal møtes.
Er overlykkelig. Jeg setter personlig utseendet på partner som ikke super vesentlig. Vi skal møtes mentalt og oppnå glede/latter på et høyere nivå enn at jeg synes vedkommende er «sykt deilig».

Jeg mener ikke å skryte, forsøker si dropp Tinder og prøv FB-dating.

Du bør selvsagt ha et bilde av deg selv du er fornøyd med og en tekst som gir noe håp for en evt. ny partner/vennskap om håp, glede, mulighet / fremtid.
Jeg kopierte en tekst fra en kvinne jeg fant og gjorde den om til min egen fordi jeg følte den passet meg og tenkte at det vil være forståelig for en kvinne å lese. Hehe. Nei ikke slu. Verden er slik.
Husk at fugler må synge/danse for en ny partner. Bukker må sloss og løver bevise for motparten at de duger. Så litt innsats må det faktisk være :)

Og vær åpen og ærlig om alt :)
Ønsker alle kvinner som menn lykke til :)

Ps. Selvtilliten min er nesten på 0, så gikk faktisk fint det og.
God kveld.
Til forsiden