Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Ignorert

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Ignorert

okt 10 2022 - 23:02
Må bare få ut litt frustrasjon. Er i et forhold som ikke er av det sunne slaget. Det er så vondt å hele tiden bli oversett/ ignorert. Prøver å starte en bra kommunikasjon men det lykkes ikke. Er så sliten og lei at jeg mangler ord. Føler jeg hele tiden går på tåhev for han, redd får å si noe han kan misforstå ???? kan ikke en gang ha en eneste koselig samtale uansett emne. Han er SÅ BLID og i GODT HUMØR når han snakker med andre. Når tlf er lagt på eller han har sagt hadet til de han en måte prate med, da er han sur og mutt. Nå er jeg så sliten og lei meg at jeg ikke vet opp eller ned på noe som helst. Klarer ikke å ha en klar tanke i positiv retning ???? Jeg trekker meg vekk og da gjerne ut i gangen får å ta en kaffe, da kommer tårene i strie strømmer, sliter med å innhente meg igjen før jeg må gå inn igjen. Hva kan jeg gjøre ? ???? Er bare så veldig lei og sliten ????
Avatar

SV: Ignorert

okt 10 2022 - 23:43
Dette høres ikke bra ut! Sånn skal det ikke være. Kanskje du bør tenke igjennom om det er slik du ønsker å leve livet ditt videre? Eventuelt hvis det er uaktuelt å forlate han av forskjellige grunner at du fokuserer mer på andre relasjoner og alenetid og holder litt mer avstand, løsriver deg litt emosjonelt , så blir du heller ikke like sårbar hvis du velger å forlate han.

Tvitvi
Avatar

Re: Ignorert

okt 11 2022 - 00:04
Det kan være greit å få ut litt frustrasjon av og til. Hvis dagene gjør at en er mer eller mindre konstant frustrert, så bør en nok gjøre noe mer enn å skrive det av seg.
Nå er det garantert mer i deres forhold enn du skriver på noen linjer. Nicket ditt sier kanskje også litt?
Du skriver at du prøver å starte en bra kommunikasjon, men får det ikke til å funke. Det er jo et stort problem om dere ikke klarer å kommunisere. Klarer dere ikke det på egenhånd så bør dere nok ta en alvorsprat og få hjelp til å snakke sammen og finne en plattform dere kan bygge videre på.
Å trekke seg vekk kan sikkert være greit nok. Av og til. Men ikke alltid. Har du spurt og fått noe svar på hvorfor han er sånn? Og istedet for å måtte takle alt alene, har du en god venn eller venninne du kan prate med? Sliter du med alt alene og ikke har noen å prate med så blir jo disse frustrerende situasjonene bare enda vanskeligere og kan fort føles uoverkommelige.
En ting er ihvertfall sikkert - i mine øyne - ut fra hva du skriver: Du fortjener å få hjelp så du slipper å være konstant lei og sliten. Kanskje fortjener han at du er i bedre humør og har det bra også.
Snakk sammen. Og klarer dere ikke det så få hjelp til å snakke sammen. Og hvis den ene eller begge ikke vil så har du/dere vel ikke mer enn et valg igjen; nemlig å gå videre hver for dere.

Håper ting løser seg og ønsker deg og dere lykke til :-)
Til forsiden