Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Hvordan treffe en potensiell partner

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Hvordan treffe en potensiell partner

juli 30 2020 - 06:15
Har prøvd dating sider i flere år nå uten så mye som et svar eller melding, hva nå ? Heller ikke noe i nærmiljøet som jeg kunne tenkt meg og delta på.

Fortvila og lei
Avatar

Re: Hvordan treffe en potensiell partner

juli 30 2020 - 06:28
Er nok ikke et fasit svar. Men det å kunne vekke interesse hos en annen betyr at man må minst ha en skrivemåte/personlighet som virker appellerende til den andre, man må vise sitt beste jeg, slik en selger det i et jobbintervju for å "overleve prosessen". Selvfølgelig bør det være genuint og ekte, og hvis den andre føler at det er noe som skurrer er det lett å trekke seg vekk og avvise. Det å være trygg på seg selv, stille interessante spm, samtidig som ikke være for pågående, kanskje? "Dessverre" er også førsteinntrykk ofte basert på bilder, variasjon er ikke feil heller.

Ellers er mye basert på tilfeldigheter. Hun siste jeg datet, som det kanskje blir noe mer av, vårt treff var basert på pur tilfeldigheter, være tilstede til rett tid, kall det flaks (men allikevel var det overnvente også stor faktor ettersom man ble kjent).

Samtidig er ikke en nettdating platform helt representabelt da det er mange damer der ute i det virkelige liv som ikke er på nettet/platformen, man kan likeså treffe noen gjennom en organisasjon/noe sosialt (men dette kan jo by på sine egne utfordringer og).
Til forsiden