Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Hvordan få profesjonell hjelp?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Hvordan få profesjonell hjelp?

feb 6 2022 - 21:03
Hei

Jeg har vært ensom lenge, litt deprimert i perioder og har litt angst. Gikk til en lege og trodde jeg skulle få henvisning til psykolog. Fikk et brev som de sa jeg måtte sende til en psykolog selv, det var visst henvisningen. De ba meg ringe og sjekke hvor jeg skulle sende det. Dette er over et år siden så jeg husker ikke hvor jeg ringte, de ga meg et nummer og jeg fikk et par adresser. Jeg sendte brevet mitt til noen jeg trodde var en psykolog da, men har ikke hørt noe. Verken om at det er mottatt eller at jeg får hjelp. Tar det veldig lang tid å få hjelp? Jeg er liksom ikke der at jeg har selvmordstanker, men livet er tungt og det hadde hjulpet veldig å snakke ut med noen profesjonelle og få litt tips og råd, men hvis det skal ta over ett år å få tid hos psykolog da er det noe galt med helsetjenesten i Norge må jeg bare si. Kanskje jeg ikke får hjelp fordi jeg ikke har kutt på armene og truer med å ta livet mitt, men er det ikke like viktig å ta vare på oss som kanskje er på vei dit om vi ikke får hjelp da? Syns det er vanskelig å finne hjelp og svar. Privat psykolog blir dessverre for dyrt for meg ;(
Avatar

Re: Hvordan få profesjonell hjelp?

feb 6 2022 - 22:55
Hvor i landet bor du? Kan hjelpe deg og finne frem forskjellige hjelpetilbud, men hadde vært litt til hjelp med omtrent hvor du befinner deg?:)
Avatar

Re:

feb 8 2022 - 19:11
Oslo :)
Til forsiden