Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Hvordan bli kjent med nye i Bergen

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Hvordan bli kjent med nye i Bergen

juli 11 2021 - 19:08
Jeg er en mann i 30-årene. Kom til Bergen for ikke så lang tid siden nå. Var godt isolert før dette også, men føler mye mer på ensomheten nå i disse dager. Sitter stort sett bare hjemme i leiligheten og prøver å treffe folk på datesider og den slags, men til ingen nytte. (Hovedsakelig for vennlig grunnlag. Norge har ikke gode alternativer for å treffe venner på nett lengre).
Har prøvd å bytte det ut med fjellturer og trening, men det funker veldig dårlig for ensomheten.

Jeg er generelt ikke en person som har så mye imot å være alene heller, men det er litt for mye av det. Jeg kunne veldig gjerne tenkt meg å treffe noen som kunne kommet på besøk og som jeg kunne dratt på besøk til fra tid til annen. Finne på litt ting og kanskje støttet hverandre litt. Kunne vært hva som helst. Bare sitte i sofaen, gå turer, eller spille dnd i lag med andre. Krever egentlig veldig lite.. Skulle bare likt å hatt et litt vennskapelig forhold til noen som ikke er sånn one-time casual.

Nå er kanskje ikke dette siden til å finne de beste av løsninger på, ellers hadde det jo kanskje ikke vært så mange her, men hva gjør dere for å bli kjent med nye mennesker?
Noen spesielle steder i Bergen by som folk ofte treffes på?
Til forsiden