Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Hva med service dog/service hund?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Hva med service dog/service hund?

jan 11 2018 - 16:56
Er det mulig å få dekket hund av NAV? Tenker på service dog som de har i USA. For meg, og sikkert mange andre her, så hadde det vært utrolig bra. Det gir litt mer mening med livet. En får et ansvar for noen andres liv, og en må ut av og til så hunden får gjort sitt fornødne.
Min situasjon er at jeg sitter inne 23 timer daglig. Nei, sitter ikke i fengsel. Men orker bare ikke å gå ut døren. Det er liksom ikke noe å gjøre ute. :( Med en hund så hadde jeg kommet meg ut. Men slik det er nå har jeg ikke råd. Jeg skulle ha klart å gitt dyret mat, men veterinærutgiftene hadde tatt knekken på økonomien og meg.
Ta en titt selv på youtube. Søk etter "service dog". De er jo bare så fantastiske! Hadde jeg hatt en hadde jeg i hvert fall kommet meg ut. Og bare det hjelper.
Er det noen som vet om det er mulig å få dette dekket av NAV?
Avatar

Re: Hva med service dog/service hund?

jan 13 2018 - 23:37
Dette minner meg om en klage mur. Ikke at det blir noen forandring, men i hvert fall så er det en plass å si rope ut til verden (dvs lille Norge med sine 4,5 mil mennesker som snakker norsk) og si at jeg har det ikke bra med meg selv.
Jeg hadde et håp om å finne ut om dette var mulig, men ser at det kun er andre i samme situasjonen som meg selv som er her. :(
Håper dere andre får det bedre etter hvert! Jeg er dritt lei av oppover bakken. :(
Avatar

Re: Hva med service dog/service hund?

jan 14 2018 - 00:06
Du kunne lagt ut en annonse at du passer hunder i feks ferier og sånn, så kan du ta litt betalt i tillegg så slår du 2 fluer i smekk, samtidig så ser du om det er noe for deg å ha hund. Du blir veldig låst når du har husdyr/eller barn. Du mister muligheten å reise bort og gjøre som du vil. Det kan bli enda mere fengsel med dyr, prøv å sett pris på friheten din!
Til forsiden