Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Hva fyller dere dagene med ?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Hva fyller dere dagene med ?

nov 29 2019 - 22:13
Jeg er forferdelig ensom , og føler jeg sløser bort livet mitt. Hva fyller dere andre dagene med ? Jeg har ingen hobbyer jeg brenner for, og er ganske lei av Netflix.
Avatar

Null, nix, nada

des 2 2019 - 08:39
Lurer på akkurat det samme !
Avatar

Re: Hva fyller dere dagene med ?

des 2 2019 - 11:03
Jeg pleier å gjøre noe jeg brenner for eller noe jeg liker å gjøre. Tenk på hva du liker å fylle dagene dine med. Gjør litt research. Hva interesserer du deg for? Det kan være et godt tips. Noe som ikke inkluderer skjerm hele dagen. Kan låne en eller flere bøker på biblioteket som du syns er spennende og lese det. Kanskje du har en favorittbok liggende hjemme?

Jeg vet ikke om flere ting man kan gjøre utenom skjerm, men det er fint at dere er bevisst og vet at dere må gjøre noe med det.
Avatar

Takk for tips!

des 4 2019 - 21:46
Takk for svar!
Bøker liker jeg, men er desverre veldig langt mellom hver god bok. Men kanskje jeg skal ta opp lesingen igjen :)
Avatar

Motiverende tråd

des 5 2019 - 20:44
Hei dere!
Har vært mye ensom i livet mitt. Men nå ser det ut til at livet bare blir bedre og bedre. Synes det var fine forslag ovenfor til aktiviteter som gjør at en trives i eget selskap. Noe som er viktig for å møte andre mennesker. Jeg er medlem i hjelpekorpset som er en flott arena for å møte andre. Men så klart det er ganske heftig sosialt også. Ellers er det som flere sier å finne seg flere interesser ☺️
Avatar

Re: Hva fyller dere dagene med ?

des 6 2019 - 23:59
Så bra at du har funnet din interesse i hjelpekorpset. Kanskje jeg skal vurdere noe lignende jeg også. Takk for innspill :)
Avatar

Re: Hva fyller dere dagene med ?

des 9 2019 - 12:38
Jeg opplever også at jeg sløser bort livet mitt. Sliter med OCD så for meg går dagene stort sett med til å vaske og ordne opp i mitt eget rot uten at jeg egentlig kommer noen vei annet enn å opprettholde en tilstand. Ellers trener jeg litt, synes det har vært givende.
Avatar

Re: Hva fyller dere dagene med ?

des 14 2019 - 11:42
Alltid spennende åe fulge med på.sosiale mediere å di som poste dere ere så mye spennende ere som å vere i deres luv dae de poste om alte dem gjør oge planer di hare for livet
Til forsiden