Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Hva fyller dere dagene med ?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Hva fyller dere dagene med ?

nov 29 2019 - 22:13
Jeg er forferdelig ensom , og føler jeg sløser bort livet mitt. Hva fyller dere andre dagene med ? Jeg har ingen hobbyer jeg brenner for, og er ganske lei av Netflix.
Avatar

Null, nix, nada

des 2 2019 - 08:39
Lurer på akkurat det samme !
Avatar

Re: Hva fyller dere dagene med ?

des 2 2019 - 11:03
Jeg pleier å gjøre noe jeg brenner for eller noe jeg liker å gjøre. Tenk på hva du liker å fylle dagene dine med. Gjør litt research. Hva interesserer du deg for? Det kan være et godt tips. Noe som ikke inkluderer skjerm hele dagen. Kan låne en eller flere bøker på biblioteket som du syns er spennende og lese det. Kanskje du har en favorittbok liggende hjemme?

Jeg vet ikke om flere ting man kan gjøre utenom skjerm, men det er fint at dere er bevisst og vet at dere må gjøre noe med det.
Avatar

Takk for tips!

des 4 2019 - 21:46
Takk for svar!
Bøker liker jeg, men er desverre veldig langt mellom hver god bok. Men kanskje jeg skal ta opp lesingen igjen :)
Avatar

Motiverende tråd

des 5 2019 - 20:44
Hei dere!
Har vært mye ensom i livet mitt. Men nå ser det ut til at livet bare blir bedre og bedre. Synes det var fine forslag ovenfor til aktiviteter som gjør at en trives i eget selskap. Noe som er viktig for å møte andre mennesker. Jeg er medlem i hjelpekorpset som er en flott arena for å møte andre. Men så klart det er ganske heftig sosialt også. Ellers er det som flere sier å finne seg flere interesser ☺️
Avatar

Re: Hva fyller dere dagene med ?

des 6 2019 - 23:59
Så bra at du har funnet din interesse i hjelpekorpset. Kanskje jeg skal vurdere noe lignende jeg også. Takk for innspill :)
Avatar

Re: Hva fyller dere dagene med ?

des 9 2019 - 12:38
Jeg opplever også at jeg sløser bort livet mitt. Sliter med OCD så for meg går dagene stort sett med til å vaske og ordne opp i mitt eget rot uten at jeg egentlig kommer noen vei annet enn å opprettholde en tilstand. Ellers trener jeg litt, synes det har vært givende.
Avatar

Re: Hva fyller dere dagene med ?

des 14 2019 - 11:42
Alltid spennende åe fulge med på.sosiale mediere å di som poste dere ere så mye spennende ere som å vere i deres luv dae de poste om alte dem gjør oge planer di hare for livet
Avatar

Re: Hva fyller dere dagene med ?

des 15 2019 - 23:38
Jeg kjøpte en gitar, og finner leksjoner på youtube
Avatar

Kaffe

des 16 2019 - 12:31
Kaffe. Er det noen annen mening i livet?
Avatar

Kaffe er bra!

des 16 2019 - 23:46
Enig med deg redsinder, kaffe er nydelig og gjør starten på dagen så utrolig mye bedre!:)
Avatar

Kaffe

des 17 2019 - 00:05
Du er glad i karamellatte? Svart kaffe på morran kanskje?
Avatar

Re: Hva fyller dere dagene med ?

des 17 2019 - 00:19
Hehe ja. X antall kopper med svart kaffe på morgenen . Latte med karamell når jeg er på cafe :)
Avatar

Something similar

des 17 2019 - 17:44
Samme rutine her. Sitter på Oslo raw nå, og prøver en gingerlatte. Sterk, og med vegan melk. Ble dumpet her av en date
Avatar

~

des 19 2019 - 23:12
Ej har et par brevvenner, å gjere nokke som gjer ej slapper av ordentlig er verdt å gjere ofte. Ej strikker, å puste med magen er nokke mange trenger, det er en øvelse. Å gjere nokke som føles godt uten dårlig samvittighet, å gjere nokke for opplevelsen kontra å føle man må.
Å skrive journal (dagbok), lese en bok, lese nyheter, lære nokke nytt. Skrive om nokke man sitter inne med, få en plante og sjå den utvikle seg og gro :)
Avatar

Re: Hva fyller dere dagene med ?

mars 9 2020 - 04:03
Hei. Sterk ensomhet er noe som bør tas seriøst, så jeg er glad for at du skrev. Jeg bruker mye fritid på spill, mest dataspill, men også «pen og papirspill» som «Dungeons and Dragons». Jeg har sett at man kan melde seg på som frivillig, og bli med i en gruppe for å gjøre hyggelige aktiviteter som setter SOS-barnebyer et godt lys. Det høres ut som en mulighet til givende og sosialt arbeid på fritiden.

https://www.sos-barnebyer.no/frivillig

Hvis du ser etter en mer klassisk hobby som involverer å snakke med folk, så anbefaler å søke etter en video på Youtube av noen som spiller dungeons and dragons. Jeg fant frem en norsk video på Youtube der noen skuespillere spiller det på scene: «Samspill and Dragons - Live lansering av D&D på norsk». Den tror jeg er kjempefin hvis du vil se hvordan det ser ut. Hvis du vil ha et engelsk eksempel av hvordan det ser ut når venner har spilt det i flere år, så kan du søke på «Curious Beginnings | Critical Role | Campaign 2, Episode 1» og starte videoen fra 16:40, der spillet starter.

Jeg tror man kan finne folk å spille med på forum, Outland-butikker, facebook grupper, nettsider dedikert til det, og jeg spurte noen venner som ville spille med meg.
Til forsiden