Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Homofil ensomhet

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Homofil ensomhet

okt 1 2009 - 01:17
Jeg er en gutt på 15 år og bor på Holmlia. Jeg har lenge visst at jeg er annerledes enn mange i det at jeg blir forelsket i samme kjønn, og det er liten tvil om at jeg er noe annerledes så jeg anerkjenner meg selv som homofil. Jeg er klar over at jeg ikke vil få mange, hvis ikke ingen svar i det jeg kommer til å skrive nå men det er noe som jeg har hatt i meg ganske lenge.

Jeg har en del venner. Jeg har ikke mange, men fra de jeg har er de fantastiske. Jeg har tre venninner som hjelper meg da det er nødvendig og da jeg er i mitt laveste. Jeg vet at de alltid vil være der for meg og vil støtte meg. Jeg har andre kompiser også, men som ikke jeg holder like nære men som jeg anser likevel som gode venner av meg. Likevel klarer jeg ikke å føle at jeg har venner. Idioti kan du si, jeg har jo venner som vil være der for meg, men jeg klarer likevel ikke å få bort den følelsen at det ikke er noen som forstår seg på min situasjon. Jeg har ingen andre homofile venner, jeg har ingen annen som forstår seg i det jeg snakker om da jeg sier at jeg er forelsket i f.eks Andreas enn Marte. Det er blant mine nærmeste som vet at jeg er homofil, og dette inkluderer 2 gutte kompiser. Når jeg har fortalt dem det tok de det kjempe greit sier de. De sier at det ikke vil endre noe i vennskapet mellom oss, men de virker likevel ganske ignorerende ovenfor meg senere. Dette får meg til å føle meg noe helt alene igjen, og jeg ender ofte opp med å ta å dope meg selv ned med hvilken som helst piller jeg finner for å få roet meg ned så jeg ikke ender opp meg å gjøre noe annet som f.eks kutting. Sistgang var faktisk på klasseturen forrige uke etter at jeg fortalte en venn av meg at jeg var homofil og han begynte plutselig å være utrolig ignorant mot meg. Jeg endte opp med å få et sammenbrudd hvor jeg nesten kvalte meg selv i gråt, heldigvis var en av mine venninner i nærheten for å støtte meg.

Hvorfor blir det slik? Jeg vet at jeg har folk der for å støtte meg men likevel føler jeg meg helt dritt i hverdagen. Jeg ønsker jeg kjente en annen som også var homofil på Holmlia, eller i Oslo som jeg kunne dele mine opplevelser i det å være annerledes med. Dumt at sidetmedord ikke er noe kontakt side, men jeg får ihvertfall utrykket mine følelser her..Redigert: En annen person som er heterofil eller noe sånt ville også ha vært helt greit så lenge den personen er totalt åpent om det.. Dumt av meg å bare lete etter homofile når jeg vet at det er andre som også vil støtte.

Takk hvis du gadd å lese gjennom hele :) <3

(PS, jeg er medlem av skeivungdom.no men jeg ble ikke tillatt å dra på noen av Oslo møtene deres av mine foreldre fordi moren min fikk vite at det er folk fra 16 til 30 år som går på de og jeg er altfor ung og jeg er for uforsiktig og blablabla..)
Avatar

Re: Homofil ensomhet

okt 4 2009 - 23:42
jeg bor i oslo og har ikke en eneste venn som jeg kan være med i fritiden. det er jævli ensomt. ingen på skolen er lik meg. har hatt det sån i mangen år nå. det er kjipt
Avatar

Re: Homofil ensomhet

okt 13 2009 - 05:29
Hei,leste innlegget ditt,og syns faktisk synd på deg,livet er vrient,men må jo si at du som 15 åring hel tatt tør å stå fram og si det syns jeg er helt konge,for selvom det har blitt mer akseptert,er det ikke stuerent..Men at du ikke får gå å møte likesinnete syns jeg er trist,der hadde du møtt akkurat dem som er som deg,og kanskje fått nye kompiser,som setter pris på den du er..Og det å være 15 år også da,og da er mange forsatte umodne,akkurat som dine såkalte kompiser,prøv å gå med hodet høyt,og overse dem,dem er ikke vært dine tanker,for den smerten du føler over det,rammer kun deg,og ikke dem.sikkert ikke lett,men lykke til,hilsen høstjenta
Avatar

Re: Homofil ensomhet

okt 17 2009 - 21:24
Oi, takk for svarene..Iceboy, hvis det hadde vært mulig hadde jeg gjerne kontaktet deg på en eller annen måte men de tillater ikke å kontakte andre her.

Og tusen, tusen takk til høstjenta <3

Iceboy, jeg hadde glemt at jeg hadde en profil på mote.no .. lag en der så kan vi sende personelig melding :) jeg har samme bruker, Cullibeist der og
Avatar

Re: Homofil ensomhet

okt 19 2009 - 10:40
har registrert meg der nå med samme navn. har send deg en melding på mote.no
Avatar

Re: Homofil ensomhet

okt 19 2009 - 17:50
sendt tilbake, vennligst svar!
Avatar

Re: Homofil ensomhet

nov 20 2009 - 12:04
Hei
Jeg har lest masse historier som treffer meg i hjertet.

Som ensom- har du hørt om besøkstjenesten i Røde Kors?
De har 205 lokallag rundt om i landet der man som ensom kan få en besøksvenn en gang i uken.

Det er ikke bare gamle som er ensomme, men det rammer alle grupper i samfunnet.

Er du ung og ensom?
Kunne du tenkt deg en en besøksvenn?

Hadde det vært fint å gjøre ting jevnlig med en frivillig?

Hvis du skulle hatt en besøksvenn har alder noe å si?

Skulle du da ønske at personen har like interesser?

hilsen frivilig som bryr seg!
Til forsiden