Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Homo angst

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Homo angst

mars 25 2019 - 15:28
Hei. Jeg er en mann med homoangst. Dette fordi jeg har tiltrekkende utseende og liker ikke menn som ser på meg. Hvis en mann er interessert i meg mistenker jeg ham for å være tiltrukket til mitt utseende, ganske homo, og jeg vil ikke noe med ham å gjøre. Uansett jeg er her fordi jeg interessert i venninner i Oslo. Jeg vil til Telemark i høsten til studier til da jeg vil ha selskap.
Avatar

Hei!

mars 27 2019 - 00:42
Det fins ikke noe som heter homoangst men dårlige holdninger!
Avatar

mrsfreak1983

mars 27 2019 - 01:01
fortell meg om deg selv så kanskje vi kan bli venner hvis du vil.
Avatar

pssssst

mars 27 2019 - 11:50
for det første høres du ut til å ha litt vel mye selvtillit

for det andre: tenkt på alle potensielle vennene du dytter unna

og sist: samme hvor deilig du er bør du ikke vurdere om angsten er tilknyttet deg selv?
Avatar

Jeg er homo

april 3 2019 - 13:36
Helt ærlig, hva så om folk er homo? Vi lever i ca. 90 år, og så skal vi desverre dø, men jeg skjønner ikke hvorfor du skal få angst av en homofil person? Jeg elsker når jeg får oppmerksomhet fra begge kjønn, det gir meg så mye i livet=D=)
Avatar

Re: Homo angst

april 3 2019 - 14:41
fisken23:

- "Helt ærlig, hva så om folk er homo? Vi lever i ca. 90 år, og så skal vi desverre dø,"

Nettopp. Livet er midlertidig. Ens seksuelle legning er bare en bagatell i det store bildet. Folk som ikke tolererer sin egen og/eller andres seksuelle legning, uansett hva den måtte være, har ikke skjønt noen ting.

Live and let live.

_ _ _


- "Jeg elsker når jeg får oppmerksomhet fra begge kjønn, det gir meg så mye i livet=D=)"

Nemlig. En person som faktisk er trygg på både sin egen seksualitet og seg selv som person, anser seksuell oppmerksomhet bare som et kompliment - uansett hvem den seksuelle oppmerksomheten kommer fra. Det er et av livets universelle faktum - fordi den som er trygg føler seg ikke truet. It's as simple as that.

Og dette betyr at trådstarter egentlig innerst inne er usikker på sin egen seksualitet, ELLER at han i lengre tid har vært eksponert for svært negative/fordomsfulle mennesker som sterkt misliker/ser ned på/hater homoseksuelle menn, som har ført til at han har utviklet en sterk frykt for å bli assosiert med homoseksuelle menn på noen som helst måte (f.eks. ved å bli sjekket opp av homoseksuelle menn).
Avatar

fisken23

april 3 2019 - 20:02
Det er egentlig ikke homser jeg snakker om, jeg snakker om alle folk. gammel, barn, kvinne, mann, handicappet, uten øyne, uten hjerne, spiller ingen rolle. Folk liker jo pene ansikter så de liker å se på meg, men det gjør meg kvalm. De liker å komme nær meg. Hvorfor skal jeg få all denne dritten nær meg fordi jeg ser bra ut?

Jeg må bare få denne frustrasjonen ut.
Avatar

Hei

april 5 2019 - 04:20
Altså jeg ser ikke hva som er frustrerende her egentlig.Altså du hevder selv at det er fordi du er så kjekk.du har høye tanker om deg selv helt utrolig.Er du sikker at det er derfor de ser på deg fordi du er fin å se på.Du er garantert ingen Brad Pitt for å si det slik.Senk skuldrene og slapp av.Fins langt verre problemer i verden enn at du innbiller deg hvor kjekk du er at hvert menneske glaner på deg fordi du er fin.
Avatar

hallo

april 5 2019 - 18:44
bra mrsfreak
er helt enig
at du gabriel snakker om "all denne dritten" er i beste fall UAKSEPTABELT
hvilket syn har du på dine medmennesker?
ditt syn på deg selv er i alle fall helt opp i skyene høyt
og det er ja altfor altfor altfor høyt!!!!!
Til forsiden