Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Hjemme på "juleferie"

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Hjemme på "juleferie"

des 28 2022 - 16:33
Hei, jeg har 20 år, og har gått 1,5 år på universitetet nå, og er hjemme på "juleferie". Det siste halvåret av livet mitt har bydd på mange utfordringer, men på toppen av den listen er bruddet med exen (2 årig forhold) og en krangel med bestevenninne. Venninnen min vil ikke finne ut av dette, selv om jeg har prøvd. Jeg har alltid sett frem til å komme hjem, mens nå føler det ikke ut som jeg kommer hjem til noe lenger. Jeg klarer ikke å komme meg over ex kjæresten min, som også er hjemme i julen, og jeg vet ikke hva jeg skal gjøre for å fikse ting med venninna mi. Jeg har aldri egt følt så mye på å være ensom, men jeg har aldri følt meg så aleine som det jeg gjør nå. Hva skal jeg gjøre?
Avatar

Det vil gå bra ✨

jan 3 2023 - 21:29
Kanskje litt sent nå, men du må huske at det kommer alltid nye gode stunder, ny herlig kjærlighet og ny glede. Fokuser på å gjøre ting som gjør deg glad. Hvis du har det bra selv vil alt det andre komme av seg selv. Kjærlighetssorg og ensomhet er to tunge ting, men begge deler går heldigvis over med tiden.

Håper det ordnet seg for deg, trenger du å prate så send meg gjerne en melding :)
Til forsiden