Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Hjelp

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Hjelp

nov 14 2017 - 20:22
Hei, vet ikke hvor jeg skal poste denne - men prøver her. Er en mann på 30 år fra Rogaland som har sosial angst og sliter med selvmordstanker. Jeg kan ha gode perioder, men nå i det siste er det blitt verre og verre.

Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. Tror jeg trenger å snakke med noen i samme situasjon, ettersom jeg ikke kjenner noen eller har noen i familien med slike problemer. Er det noen her som går gjennom det samme?

Jeg kan si at mye av bakgrunnen for selvmordtanker er at jeg føler jeg ikke takler livet og er lei av å konstant havne i kjelleren så mange ganger. Jeg har sosial angst og kan slite veldig med å kommunisere med folk. Har ikke så mye venner, og skulle ønske jeg kjente noen i samme situasjon som jeg kunne snakket med. Er redd for at jeg snart ikke orker mer

Er det noen der ute? På forhånd takk for svar
Til forsiden