Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Hjelp oss å hjelpe ensomme menn!

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Hjelp oss å hjelpe ensomme menn!

mars 17 2021 - 15:38
[Innlegget er godkjent av Sidetmedord v/Kenneth]

Vi i Reform – ressurssenter for menn er ute etter å snakke med menn som opplever sterk ensomhet og som sliter med å komme seg inn på sjekkemarkedet. Reform er et likestillingssenter som jobber utelukkende med likestilling for gutter og menn. Se www.reform.no.

Vi jobber nå med et prosjekt hvor vi skal kartlegge situasjonen for norske gutter og menn som sliter med ensomhet og lite intim/ fysisk kontakt med andre. Dette er et tema som dessverre har fått lite konstruktivt fokus her hjemme i Norge, noe vi mener noen ganger kan føre til at unge, ensomme menn ikke får hjelp. Poenget med prosjektet er å få mer innsikt i hvordan ensomme menn i Norge har det, hva slags støtte man opplever å få på internettfora for ensomme menn og hva som kan gjøres for å forbedre situasjonen for menn i denne gruppen.

Vi ønsker derfor å intervjue menn mellom 18 og 45 år som kan kjenne seg igjen i denne beskrivelsen. Intervjuene kan gjøres på telefon, fysisk, på skype/teams/zoom etter eget ønske, og vil vare ca. 1 time.

Alle resultater vil anonymiseres, og det vil ikke være mulig å bli gjenkjent. Deltakelse er konfidensielt.

Hvis du vil vite mer om prosjektet eller melde interesse for å delta på intervju, kan du sende en epost til:

samtale@reform.no

Med vennlig hilsen Ole Nordfjell, Reform
Avatar

Hei.

mars 24 2021 - 10:43
Jeg har blitt 2 år for gammel.
Til forsiden