Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Herregud, hva feiler det meg..

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Herregud, hva feiler det meg..

feb 7 2010 - 03:19
Jeg har skrevet innlegg her før og "klaget" overat jeg har få venner..
men det er MEG det er noe galt med. I dag var jeg faktisk på fest, var mange nye folk der, hyggelige mennesker. Massevis av jenter og gutter, men jeg merket at uansett hvor mye jeg prøvde, endte jeg bare opp alene. Jeg er så dårlig på "smalltalk", jeg klarte rett og slett ikke... til slutt bare satt jeg i sofaen alene når alle andre danset. Jeg tror ikke fest er noe for meg.. Kanskje ikke venner er noe for meg heller. Jeg klarer rett og slett ikke å føre en normal samtale med noen, jeg føler meg bare dum... Nei, det er ikke rart at folk låser seg inne med angst. Fest er noe dritt. Jeg har ikke følt meg så dum på lenge.
Avatar

Re: Herregud, hva feiler det meg..

feb 7 2010 - 12:10
det har egentlig ikke med smalltalk å gjør. sikkert de var ikke interesert i å snakke med deg. det er ikke noe galt med deg sikkert. det er bare at man har uflaks. hele livet er egentlig tilfeldig, det er tilfeldig på hvilken skole man går, hvor man blir født, hvor mangen venner man får seg å sån. noen folk har flaks i mange ting mens noen har ikke flaks i noe sån er det. men det med å få seg venner er ikke noe bestemt det er noe som skjer, av seg selv. for eksempel du kan ikke gjøre noe for at folk skal ta kontakt med deg, vis de liker deg så tar kontakt. skjønner?
det er samme som flaks lodd du skraper frem like tall får du premien.
Avatar

Re: Herregud, hva feiler det meg..

feb 7 2010 - 16:00
Alt har ikke bare med tilfeldigheter å gjøre. Man må tørre å by litt på seg selv. Tok du foreksempel en hilserunde på festen til de som var nye eller du ikke hadde sett på en stund? Jeg tror at hvis du tør å ta det skrittet å prensentere deg selv gjerne med et smil på lur, kan du brekke mange isflak! Vær litt nyskjerrig, tør å spørre fremmede om ting, gi komplementer hvis noen har noe du liker.

Jeg sier ikke at det bare er lett, har selv følt meg utilpass med nye mennesker, men prøv da og tenk hvorfor du er der? Hvis du har blitt invitert på en fest er det jo fordi noen vil ha deg der!
Avatar

Re: Herregud, hva feiler det meg..

feb 8 2010 - 12:22
Det var noen som inviterte deg regne æ med. Så en eller annen må jo hatt lyst til å ha deg der. Skjønner at det ikke er lett å komme i kontakt med nye mennesker. Det kan være vanskelig så mye som skal stemme mellom de du får kontakt med. Og har man litt angst for å "dumme" seg ut så blir det vanskelig. Har selv vært i mange settinger der æ faller i bakgrunnen. Jo flere det er jo værre er det. Liker meg derfor best når det ikke e så mange. Å har funnet ut at æ fungere helt fint når æ e alene med noen. Man må slippe litt på angsten man føler. vet det e vanskelig. Men det e ikke lett å få kontakt om man ikke tør. Min erfaring e å begynne i det små og prøve og jobbe seg fremover.
Avatar

Re: Herregud, hva feiler det meg..

feb 10 2010 - 21:20
tilsommeren alt har ikke med tilfeldigheten å gjør det er sant. men tilfeldigheten spiller en stor rolle i mange ting. ikke i skolearbeid , men andre ting. det at hun får seg ikke venner kan hun seg ikke venner har 80% med tilfeldigheten å gjør. vis man liker ikke en person liekr man ikke sån er det man kan ikke gjøre noe for å bli venn med en gruppe som har gitt signal at de ikke vil bli venner med deg. det handler om kjemien. (klikken)

1234femsekssju: skift skole det kan hende at du får deg venner der. for noen har det virket
Avatar

Re: Herregud, hva feiler det meg..

april 4 2010 - 01:53
Ting er ikke lett, og du er ikke alene. Slike situasjoner synes jeg også er vanskelige. Jeg kan grue meg lenge før en fest fordi jeg er redd for å bli alene. Selv om jeg er helt elendig i småsnakk, har jeg funnet ut noen ting som kan hjelpe i gang. Folk liker å snakke om seg selv. Så vis du smiler og lytter og stiller spørsmål der det passer så kommer du langt. Og hvis det enda er vanskelig å holde samtalen i gang så sett deg i en liten gruppe, da trenger du bare snakke når du føler for det =) Du skal se det går lettere etter hvert bare gi deg selv litt pauser. Ingen er perfekte, og man lærer så lenge man lever..
Til forsiden