Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Hei

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Hei

mai 18 2019 - 20:28
Emnet taler sin grunn til at jeg skriver litt her. Har ikke lyst til å grave det lengre ned enn nødvendig, men å sette ord på det hjelper litt.
Jeg er en kar fra Kristiansand som lenge har sett på åpenheten rundt ensomheten som tabu og et problem som enn selv må hanskes med! Men det funker ikke over tid, believe you me...

Problemet er som oftest det og søke kontakt både kan være kleint og ikke ligge i hver enkelt sin natur/personlighet.
Har opplevd dem begge og det ga ikke akkurat boost på selvtilliten..

Egentlig ikke noe godt innlegg, for det er som det er, og vi mennesker tilpasser oss situasjon og omgivelse.
Så for gjøre kanskje noen bevisste på og ikke glemme dem rundt seg, gi litt av tiden din det kan bety evigheten for noen. Alle kan ikke tilfredsstilles, så dem som omfavner deg for litt trenger deg mest.



Avatar

Re: Hei

juli 8 2019 - 17:46
Kan internett være en ide til å komme i kontakt med andre? Det finnes mange grupper blant annet på facebook som det går å bli medlem i.
Avatar

Hei Kristiansand 2019

juli 27 2019 - 07:46
Nå sier du lite om alder, interesser og hva du søker for å være mindre ensom, men søker du venner så ta gjerne kontakt ved å legge meg til som venn her inne. Mann 53, glad i friluftsliv mer enn å henge i store folkemengder
Til forsiden