Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Havner stadig utenfor, skjønner ikke hvorfor

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Havner stadig utenfor, skjønner ikke hvorfor

mars 18 2018 - 20:09
Så lenge jeg kan huske har det å få venner vært et stort tema for meg, uten at jeg noen gang har skjønt hvorfor det skal være så vanskelig. Jeg føler aldri at jeg blir misslikt eller utstøtt, men jeg blir likevel bare aldri inkludert ordentlig. Jeg må alltid ta kontakt, eller "henge meg på" planer som andre har lagd.

Dette har fulgt meg gjennom skole, diverse fritidsaktiviteter, utdanning og jobb, og jeg kan fortsatt ikke fatte hvorfor det skal være så vanskelig for akkurat meg. Jeg er da en helt normal, hyggelig fyr med masse interesser, men uansett hvor jeg går eller hva jeg gjør så faller jeg mellom to stoler.

Nå er jeg 27, ensom, og føler det bare blir vanskeligere å danne nye vennskap med alderen. Jeg er ganske god på å utsette meg selv for miljøer hvor jeg treffer nye mennesker, men steget fra ukjent til bekjent virker så utrolig stort og håpløst.

Vet ikke helt hvor jeg vil med det her men... Kanskje det er noen som kjenner seg igjen, eller har tips til hva jeg kan gjøre? Det jeg gjør fungerer jo tydelig vis ikke, så jeg må prøve noe nytt.
Avatar

Kjenner meg igjen

mars 18 2018 - 20:19
Jeg er 23 år og det du beskriver høres på mange måter ut som livet mitt. Jeg er godt klar over hvorfor det er blitt slik for meg, og selv om jeg ikke vet noe om deg kan det godt være vi har mange av de samme grunnene. Send meg gjerne en melding om du har lyst til å diskutere dette.
Avatar

Kjenner meg igjen

mars 18 2018 - 20:32
Har også alltid hatt det sånn selv. Være seg alt som skjer (festing, venninneturer osv)
Jeg fikk nokk og avsluttet desse såkalte vennskapene, har det mye bedre uten.
Avatar

Re: Havner stadig utenfor, skjønner ikke hvorfor

mars 18 2018 - 20:45
Jeg har også avsluttet noen "usunne" vennskap, men sånn i etterkant har jeg tenkt mer at det var bedre enn ingenting. Hvertfall når jeg ikke finner noen erstatning
Avatar

..

mars 26 2018 - 04:30
Kjente meg så godt igjen her..
Jeg er den første de ringer om de trenger hjelp med noe, som kjøring, låne penger, barnevakt ja you name it..
Men er alltid den siste som blir invitert med på noe.
Vært sånn så lenge jeg kan huske, men har aldri skjønt hvorfor!?
Jeg stiller alltid opp..
Ikke en god følelse å kjenne på :/
Til forsiden