Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Hat..

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Hat..

juli 28 2020 - 01:57
Jeg ønsker å komme i kontakt med du som kjenner eller har kjent på hat til en eller flere personer. Hva det skyldes, og om du har gjort noe til gjengjeld eller bare gått videre.
Har veldig liten tillit til folk med titler innen psykisk helse som egentlig skal hjelpe andre. Egentlig liten tillit til folk i det offentlige generelt, derfor håper jeg å komme i kontakt med noen som har gått gjennom motgang og evt fortsatt kjenner på det. Jeg tror at det er oftest de som ikke har gått den beine og hindringsløse veien som virkelig forstår..
Ønsker gjerne å utveksle tanker og "historikk". Særlig nå når jeg ikke har jobb, venner, ikke er aktiv med interesser, og ikke har sunne vaner tenker jeg ekstra mye på all motgang jeg har hatt, og ikke minst kjenner jeg på stort hat til flere. Er nok det siste som definitivt tar mest plass..

Vi kan gjerne prates på melding og evt over annen samtaleplattform for å holde kontakten (og siden de fleste faller av kontakten på melding..). Husk å legg meg til som venn hvis du sender melding.

Hvis du tror at du ikke kommer til å svare på meldinger som mange andre som har brukt denne nettsiden så er jeg ikke interessert. Jeg virker kanskje hard nå, men jeg orker ikke bruke mer energi på å skrive med folk som faller av kontakten/dialogen.

Vi kan gjerne også bli bedre kjent for mulig vennskap, hvis du og er interessert.
Avatar

Re: Hat..

juli 28 2020 - 08:05
Det å hate gagner ingen. Prøv å styr hatet over på noe annet du kan bruke for å utvikle deg selv.

Ikke enkelt å legge det bak seg, men forsøk å la universet ordne opp, altså karma. Er det noen som har gjort noe straffbart eller noe slikt må må man bruke de rette kanaler for å fikse det.

Forsøk å tilgi og kom deg videre. Hatet ødelegger deg og ditt liv.

Helsearbeidere er også mennesker og de vil også gjøre masse feil slik som alle andre. Har vært borti mye rart jeg også, men plutselig treffer man engel i en menneskekropp når man minst venter det.

Vet ikke om noe av dette er til hjelp, men uansett hvor ille man har det så er absolutt alt som skjer opp til en selv. Selvfølgelig trenger alle hjelp innimellom, men da er det opp til en selv å sørge for at man får akkurat den hjelpen man trenger.
Avatar

Re: Hat..

aug 8 2020 - 15:46
Hat kan være både konstruktivt og nyttig, dersom det kanaliseres på riktig måte. Men da må det rettes mot enkeltindivider og ikke systemer. Man må også skille mellom hatet i seg selv og alle prosessene det innebærer å manifestere det - ofte er det i sistnevnte løsningene ligger.
Til forsiden