Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Hadde håpet på en positiv erfaring frå denne Side.......

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Hadde håpet på en positiv erfaring frå denne Side.......

juli 24 2016 - 23:40
Du får gode svar fra andre medlemmer av denne siden og forum, hvis du skrive og legge ut hvor jævla live er for deg...

Hvis du er en smule positiv og ikke sette ut all mørk livshistorie din, skriver ikke så mange av dere ... Hvis du ikke har hvilken som helst form for nettverk eller jobb, kan du glemme og ikke får så mye i retur.

Jeg må være ærlig og skrive at jeg ikke gidder å snakke med folk i dette forume, som hevder å ha mange venner rundt seg . For meg som har verken familie, venner ect, blir bare for dumt å prate med folk som synes å være på utkikk etter og samle så mange venner som mulig på venner listen og telefon listen.

I mitt liv, er det viktig å ha kvalitet fremfor kvantitet, heller foretrekker å ha noen ekte venner, enn mange overfladiske bekjentskaper. Med andre ord, foretrekker å si hva i mitt eget selskap, enn å pine meg selv i en useriøs og dårlig mensklige
forholdet.

Månge her er dårlige på dette med å forplikte seg til forpliktelser de selv har valgt, som da å sende meldinger til de som viser genuin interesse for er som person og deres velferd. I det minste si ifra hvis du ikke vil snakke mer. Det er vanlig høflighet nemlig...
Unskyld synes også altfor mange på denne side gjemmer seg bak diagnoser og det at ni ikke har det bra… Dårlige unnskyldninger er og bli dårlige unnskyldninger syns eg.

Uansett hvilken diagnose du har og uansett hvor dårlig or bra du har det, så går det an å vise folkeskikk og respekt overfor de som viser interesse og vilje til å ville være der for deg liksom. For du klarer jo å få tak i disse vennene og klarer jo være aktive på forumene ellers, så da blir det for dumt å liksom bortforklare hvorfor endel av dere aldri svarer osv.

Og misforstå meg rett, det er ikke sånn at jeg synes det er verdens undergang hvis jeg ikke får svar fra anonyme mennesker på et nettsted, det er en dårlig følelse når jag legger ned tid og krefter på et annet menneske som tar det for gitt og skuffer gang på gang på gang.

Dere må skøna at jeg tenker at hvordan folk oppfører seg på nett, telefon er en god standard for å vite hvordan dere er som mennesker ellers også. Og det er og finnes mange dårlige mennesker der ute. Jeg har høye standarder til vennskap og åter å være ensom er bedre enn å være misfornøyd i dårlig selskap.


Det er mange av er ikke tenker over er at veldig mange av dere som så desperat prøver å få seg noe, eller de som sier de vil ha noen i livet sitt ect, klarer jo ikke dette med forpliktelse og fungerer ikke godt nok til å faktisk fungere i et parforhold i det hele tatt. Kan jeg spør vordan dere tenker, du fungerer jo ikke i et vennskapsforhold engang av olike grunder på forumet. Det er en del du trenger å jobbe med før dere tenker på kjærligheten....

Og de men og kvinner som legger inn kontakt anonnse her , specielt unge kvinner.. Da kaster alle disse over desperate mensker seg på som om livet stod på spill om de lot være.Jeg føler det er så lite seriøse folk her, ekstremt mye av den utnytte sårbare mennesker type personer, og mange som tydeligvis tror dette er en slags tinder side. Noe det strengt talt ikke er..

Så jeg blir ekstremt sliten av lite genuine mennesker rett og slett. Også er det veldig kjedelig når man viser genuin interesse for folk og sender meldinger også får man aldri svar til tross for at du ser de poste meldinger osv på forumet. Det blir liksom for dumt.

Det er helt ufattelig at folk kan få se til å utnytte sårbare mennesker, jeg for en følerse at dere ofte er ensomme, desperate menn og kvinner som ikke klarer finne seg noe på andre måter så dere prøver seg der ni tror de kan fungere...

Om du bare hadde dem jobbet litt med deg selv akkurat som eg prøver, de med og prøve sosial bemestring, så hadde dere sikkert klart å finne noen på en mer riktig måte. Før ingen kommer banket på døren din, dessverre er det nok mange useriøse personer som ser at her kan vi utnytte noen. Specielt noe som er sårbar og lett på virkelig.

Heldig vis så finnes de altså, disse snille og ordentlige menneskene som faktisk bryr seg og vil hjelpe. Det er bare så synd det er så få av dere her og virker det som. Man må kysse mange padder før man finner prinsen. Dere finnes Heldigvis ,men du må se lenge på høyt gjerde, som vi sierSelvfølgelig må du også finne kjærlighet, jeg vil være den første til å gratulere deg. Hvis den er ekte. Så selvsagt trenger dere også kjærlighet hvis det er det de føler manglar og trenger så klart.

Og at mange er forelsket i det det vil si å være forelsket eller være i et parforhold tror jeg så absolutt. Det er nok en av hovedgrunnene til at mange forhold tar slutt og grunnen til at mange forhold aldri engang starter fordi den og den ikke lever opp til disse imaginære kravene som vedkommende har.


Spørsmålet er vel om ni er i stand til å faktisk takle hva det vil kreve av er for å opprettholde evt forhold. Noe mange på sidetmedord ikke er, for å si det pent.

Og jeg får liksom følelsen av at mange her inne ikke vil bli bedre fordi dere får ting for tilrettelagt og slipper unna for mye på grunnlag av det dere eventuelt sliter med. Og det blir lit feil syns eg.
Det er selvsagt riktig at man skal få hjelp når man kommer over ting man selv ikke takler, men samtidig så må man også kunne forvente at de skal takle det de faktisk kan takle. I bunn og grunn er det mye falskhet her på sidetmedord desvere. Noe som er en av grunnene til at jeg ikke føler meg hjeme her. Og vi har det samme utsagnet i flere varianter men den vanligste er vel: Å skjære alle over en kam. Så generalisering er det mye av ja.


Jeg er også sånn at jeg foretrekker å møte mennesker i det virkelige liv grundet for og lese av varandres kjemien, fordi den er utrolig viktig.
Min erfaring med nordmenn generelt er mye innelukkede mennesker, lite sosial og alltid med en baktanke eller agenda. Truffet veldig få ekte og ærlige mennesker her til la
Men ja, jeg tror at det har blitt en slags sidestilling mellom friske og syke mennesker og at det i det ikke tenkes over at vi alle har omtrent de samme behovene selv om vi har gode eller dårlige perioder. Også synes jeg at det er mange som ikke tenker over at folk som sliter som oftest ikke pleide å gjøre det og i de fleste tilfeller så vil de klare å komme seg ut av det også.


Den grunnleggende meningen med livet er og vil alltid forbli menneskelig kontakt. De som sier de liker og va alene, har aldri ufrivillig vært alene .. Det er på trappene måneder uten familie eller venner rundt ham.

Oker ikke hva aktiv her lenger, har bedre ting jeg kan bruke tiden min på, for å si det lit pent. Jeg kanskje forventer mer av folk enn de selv forventer av seg selv.
Min erfaring med nordmen generelt desvere, er mye innelukkede mennesker, lite sosial og alltid med en baktanke eller agenda. Truffet veldig få ekte og ærlige mennesker her til la. Ønsker ikke noen problemer henne inne, det er nok av dem rundt omkring i verden
Jeg takker for meg nå, og jeg ønsker deg alt det beste
Avatar

Re: Hadde håpet på en positiv erfaring frå denne Side.......

juli 25 2016 - 00:26
Hei. Jeg forstår deg godt. Jeg pleide selv å lure på hvorfor folk ikke svarte meg her inne, inntil jeg ble mer sikker på meg selv og forstod at det kan være mange mange grunner for at man ikke får svar.

Nå er jeg en av de da som skriver ute på forumet før jeg har fått svart på private meldinger, noe som ikke er så populært.

Men jeg svarer alltid alle. Jeg har bare et lite problem med å ikke alltid ha energi til det og jeg er veldig unnvikende.
Selv om jeg egentlig ønsker kontakt.

Tenker på det du sa om å skrive om positive ting, det høres hyggelig ut. Jeg vil gjerne skrive om positive ting med deg. Men du har kanskje gitt opp forumet som du skriver?

Jeg har selv merket hvor kalde og frekke osv nordmenn kan være, men som du sier så er ikke alle sånn. Syns egentlig at mennesker er ganske interessante.
Vet det er en klisjé, men man må være den personen som man ønsker at andre skal være. Om man sprer positiv energi så tror jeg det smitter. Jeg mener ikke at man skal gå rundt å være en hippie og dele ut klemmer. Og man skal behandle andre slik som de behandler en. Osv osv.

Jeg leste iallefall hele innlegget ditt. Og skulle og kunne nok ha kommentert på mer. Det er helt sant at sidetmedord er blitt mer en dating side enn noe annet.
Det er egentlig litt kjedelig. Fordi det finnes allerede masse datingsider. Men ettersom hva jeg har fått med meg av å lese her inne, av de som søker kjæreste så søker de menneskene her inne andre syke mennesker, preferansen deres er syke mennesker.
Ikke alle såklart.

Uansett Lykke til.
Avatar

Svar til Lawliet :)

juli 25 2016 - 01:28
Takk for lesing og for at du svarte :)


Jeg har både tålmodighet og forståelse fordi vi er alle forskjellige, med forskjellige problemer og behov. Har og ingen mangel på empati, mange ganger har eg for mye av just forståelse.

Skrev dette innlegget for å uttrykke mitt syn på hvordan jeg synes om denne forum siden, opplever alt for mange medlemmer av dette forum og spesielt kategorien venner, ikke alltid er de som de hevder å være desvere.

Jeg vil bare si at man kan dele både positive og negative erfaringer med varandre. Alt trenger ikke og kva helt dyster.

Jeg er ærlige og sier ting som de er, vi er mennesker som ikke har andre rundt oss. Trenger lys og positivitet i livet.. En gnist av håp er oksa got :)


Obs: Mange av de ansatte på dette nettstedet er veldig bra, så de er ikke de jeg skriver til *Avatar

Re: Hadde håpet på en positiv erfaring frå denne Side.......

juli 25 2016 - 01:31
Dette forumet er til for å kunne uttrykke seg :)
Avatar

Re: Hadde håpet på en positiv erfaring frå denne Side.......

juli 25 2016 - 01:52
Men nå må du jo være litt fornøyd med at du har fått noen respons i det hele tatt for det er det ikke alle som får.

Så er det jo sånn at de fleste erfaringer er gode erfaringer. Selv mange av de dårlige.

Jeg forstår din frustrasjon over useriøse mennesker.
Avatar

:)

juli 25 2016 - 14:23
Jeg kjenner meg litt igjen i det å jobbe med seg selv for å komme til stadiet forhold osv. Selv så sliter jeg veldig med å få meg et forhold, og trenger råd og veiledning for å komme meg dit. Kanskje du vil hjelpe meg? Sliter også med venner som ikje står meg nærme lenger, en etter har sviktet etter sykdommen har slått inn.. Sitter igjen med bekjentskap som ikke dreier seg om telefon men et hei på butikken. Har vel litt med alder å gjøre også (er 33) og har opplevd mye i livet allerede men mangler prince charmy.

Jeg har null problem med å hjelpe folk her inne når jeg er pålogget, og prøver så godt jeg kan.
Jeg har 6 venner her inne som jeg snakker litt med, men mangler den rette chatte vennen jeg kan slå ihjel tid sammen med da jeg er ufør.

Ble mye privat skriving men synes du som skrev innlegget det er verdt å sende meg en melding samt alle dere andre så send meg en pm.
Avatar

*Javelja80*

juli 25 2016 - 22:53
Svar:

Skrev og skriveer me endel hyggelige mennesker her inne, og så videre, så jeg har normale sosiale ferdigheter*

Jeg skrev ikke bare teksten for meg selv, men også for de som har skrevet privat til meg om sine erfaringer på denne siden. Alle orke ikke og tør ikke å uttrykke sin misnøye i åpenlyst på denne forumet. .. Så jeg er langt fra alene om disse tankene*

Jeg har hat forståelse med alle jeg skrevet med., eg har lat folk ta sin tid og vært åpen og fordomsfriog . Ikke alle kan elske alle, så det er med livet * Da denne gruppa/ forumet er anonym, kan dere i de minste skrive takk for interessen, men jeg tror ikke vi er på samme plan og er efter noe helt annerledes...

Folk på forumet har det tungt a likevel, mennsker som i de normale ikke tør strekke ut en hand til andre grundat psykisk ohelse ect. Nå er de klar til å bare åpne opp for andre på en side, der toleranse og respekt for hverandres forskjeller og vanskeligheter akseptert på sidetmedord. Ikke uppleves som så gott a like vel*

*Desse mensker treneger ikke mer negative erfaringer i livet *

Jeg forstår at jeg kan oppfattet negativt på grunn av det jeg skriver, hvis noen ønsker å tolke det negativt. Kan jeg ikke gjøre så mye med det.

Jeg vet hvem jeg er, og har jobbet mye med meg selv i genom årene.

Ønsker deg en hyglig kveld :)

Helsninger Kvinne 30+

Obd: dyslektiker så min staving er ikke hundre og samman satt, men jeg prøvder a likevel*

Avatar

*Kuseraka*

juli 25 2016 - 23:27
Hei,
Takk for meldingen, bra at du tør å åpne deg til forumet :) Ja det er ekstremt viktig å jobbe med seg selv, er du godt på vei tror jeg. Dette kan høres ut som en vugge, Elsk deg selv først,deretter kommer de andre av seg selv :)


Er ikke den beste personen til å snakke kjærlighet forhold me. Har vært singel i mange år nå og liker det veldig godt som singel* Har vært i gode kjærlighetsforhold tidligere i livet, og har bare gode erfaringer og om relasjoner.

Det eneste jeg kan fortelle deg om kjærlighetsforhold er, har du lov, og det er helt greit og være kresen. den er sunt

Å ha del rimelige krav til andre mennesker. Va deg selv og akseptere den andre personen ikke hvem du er, de bare gå videre. Ta deg tid til å finne den rette personen for deg, det er veldig lett å være forelsket med kjærlighet*


Tror ikke kjærlighet har noe med alder å gjøre, noen vil finne sin rettmessige raskt andre tar lengre tid for, de er livets gang.
Våg å stole på magefølelsen din , instinkt din, da er du ett skritt nærmere tror eg. Lykke til, jeg holder fingrene krysset :)

Så gott at du har funnit noen hyglige mensker på denne siden, keep it up* ikke glem deg selv på veien bare :)

Ha de og klem til deg *

Hilsen Kvinne 30+

Obs : Blir inne her i noen dager til.

Ps: Har dyslexi, håper du forstår meg.

Avatar

* Endagomgangen*

juli 25 2016 - 23:42
Takk så mye, du er og en fanastisk menske du og :)

Skriver ikke så mye her, men fortsette og at va den fantastiske mannen du er* Uansett hva setninger andre har om deg på job og andre steder i livet.

Dessverre klør øyne på andre når du viser styrke og tør å gå dinne egne veier. Den vanlige sjalusi kryper opp og inntil folket, stå på deg, shit i andre og følge din egen vei.

Som du skrev tidligere, behandle andre slik. du ønsker å bli behandlet, det vil få deg langt.

Stor Klem til deg och god semester, vi snakes på medling :)
Avatar

Si meg enig i mye som er skrevet her.

juli 27 2016 - 13:13
Det er ikke bare de som åpen sier at de søker mange venner på vennelisten.

Jeg syns nesten mer synd på de som sier at de er alene og har ingen som skriver eller svarer på postings, og så overser eller glemmer de at det var en del folk som har prøvd.

Det blir ikke bedre med selvfølelsen når man lurer seg selv på de vise, men det tar en stund før man skjønner det.


Avatar

Iam4real.

juli 28 2016 - 18:50
Skal du slette medlemskapet?

Er vel ikke nødvendig vel?


Men du skrev mye riktig i posten din, tror det er mange folk som vil mye her og som av helsemessige aarsaker ikke klarer aa gjøre det en har tenkt og sagt.Det er ganske klassisk for syke mennesker det og det maa sies at folk sliter paa forskjellige niviaaer.Saa jeg tenker nok mer paa det som er alvorlig rammet av lidelse eller sykdom og jeg tror de fleste har gode hensikter.Agenda betyr bare hva du vil skal eller kommer til aa gjøre og si saa altsaa de fleste har gode hensikter vil jeg tro.

Og selvfølgelig er det lov og være positiv saa bare skriv inn om det.Men det er tross alt en side som er av og med mental helse som innhold.Dessto viktigere er det aa nettopp være positiv hvis man klarer og spre ett sunt budskap rundt til alle de som er brukere og paarørende her.Lykke til!
Avatar

Re: Hadde håpet på en positiv erfaring frå denne Side.......

aug 15 2016 - 02:20
Eg er ny her. Men kjenner meg veldi igjen at normenn er veldi vanskelige å prøve å sosialisere seg med (ikke sånn at eg er en totall sosial bie heller da, men eg prøver hva eg kan).
Men forhold til å være i andre land, der folk faktisk gidder å snakke til meg, her gidder ingen å snakke med meg virker det som?. Til og med når eg lå svimmel på gulvet i shoppe sentered der ingen gadd å spøre om eg var okay, selv om det satt to menn 1 meter fra meg, tok ei stunn før ei eldre mann faktisk spurte om eg var okay (gratulere 40 talls barna, dere vant over min generasjon for engang skyld!).
Men ja, har gode venner i andre land. Men merkelig nok er det kjempe vanskeligt å få sosialt netverk her i norge.
Dei bare virker som dei har ikke helt det unike som trenges for vennskap? (som å faktisk ha kontakt regelmessigt, og ha interesande interesser utenom å bare glo på TV).
Til forsiden