Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Hadde folk kjent meg, ville de ha vendt meg ryggen

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Hadde folk kjent meg, ville de ha vendt meg ryggen

juni 20 2018 - 08:10
Jeg er en dritt. Jeg har gjort så mange ting jeg angrer på. Løgner er alt som holder holder livet mitt sammen nå. Mine nærmeste venner vet ikke engang noe om meg. Ikke egentlig. Det er virkelig ingen som burde bry seg. Jeg bryter sammen innvendig. Det hjelper ikke spør meg hva det er jeg holder på, for det vil jeg aldri si til noen.

Så hvorfor gidder jeg i det hele tatt? Jeg føler på meg at jeg er på vei utfor det store stupet, men jeg gidder ikke ro i noen retning.
Avatar

Re: Hadde folk kjent meg, ville de ha vendt meg ryggen

juni 20 2018 - 09:14
"Jeg har gjort så mange ting jeg angrer på."

Så du er ikke perfekt og du er ingen helgen. Guess what? Det er det ingen mennesker som er - men vi er veldig flinke til å fremstå som det... :)

Greit nok, noen er verre mennesker enn andre - men ingen av oss er "helt reine på henda".

Å være menneske er å være både snill & slem; god & dårlig. De fleste mennesker er nok mye snillere enn det de er slemme (jeg er hvert fall det) - men poenget er at bare fordi noen mennesker er svært slemme, så betyr ikke det at de derfor liksom ikke også er gode mennesker some har gode sider ved seg selv (med mindre de er genuine psykopater da, som har total mangel av empatisk evne; men selv ikke psykopater er nødvendigvis ultra slemme vesener). Virkeligheten er mye mer nyansert enn som så..."Det hjelper ikke spør meg hva det er jeg holder på, for det vil jeg aldri si til noen."

Still deg selv dette spørsmålet: Hvordan hadde det vært for deg om det fantes én person som du kunne være totalt ærlig med, uten å frykte noen konsekvenser?

Tror det hadde hjulpet deg å i det minste lette litt på lokket ditt og være 100% ærlig (eventuelt anonymt) ovenfor hvert fall ét annet menneske.

Selv har jeg vært borti noen ganske ekstreme folk på et annet forum før, så jeg tror ikke du kan overraske meg med noe mer ekstreme ting enn det de var interessert i... Har også sett diverse brutale videoer og bilder av ting opp gjennom årene, så det er lite som overrasker meg lenger... Den menneskelige naturen er grenseløs.

Jeg er en svært filosofisk fyr som har vært interessert i hvordan ting EGENTLIG er. Truth-seeker. Og det har medført at jeg har vært innom og "smakt litt" på alt. Ingen tema er "off-limit" for meg; jeg kan prate om alt. Så jeg tror du hadde hatt godt av å prate ut med en fyr som meg :)
Til forsiden