Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Gutt, snart17,søker nye venner

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Gutt, snart17,søker nye venner

jan 27 2010 - 11:51
Går første året på videregående skole (media og komm.) og føler meg ensom i klassen. Jeg har alltid vært sjenert og forsiktig av meg, liker ikke å snakke høyt i forsamlinger eller gjøre noe stort ut av meg. Er ingen utagerende person som liker festing, eller mye bråk. Gjennom barneskolen og ungdomsskolen har jeg klart meg ganske bra, men nå føler jeg en større avstand til mange jevnaldrende fordi jeg har problemer med å snakke med de da jeg ikke er opptatt av de samme tingene som de er. (De fleste virker som de har store sosiale nettverk allerede) Jeg er sosial men helst bare med noen få av gangen. Liker "trygge" og rolige omgivelser, så mange oppfatter meg kanskje som kjedelig.

Mine interesser er kino, data, tv, pc-spill (nettopp begynt med COD) og kortspill. Jeg har planer om å begynne på treningssenter for å trene både styrke og kondisjon, pluss at det vil tvinge meg å komme ut av huset innimellom. Jeg ønsker meg nye venner (som man kan stole på). Har opplevd at de jeg trodde var mine beste venner har gjort/sagt ting bak ryggen min som har skuffet meg veldig.

Jeg bor 10 min. utenfor Oslo, så det beste hadde vært hvis du også bor i Oslo eller Follo.
Hvis du er interessert i å bli nærmere kjent med meg og har lyst på en venn du kan stole 100 % på, så søk meg opp på aktivitetsvenner.no. Jeg er registrert som "devilsadvocate". Da kan vi bli bedre kjent og så se om det er grunnlag for å treffes i fremtiden. Hvis du ikke bor i nærheten, men bare vil ha en nettvenn, så er det greit også. Siden det ikke er lov å legge ut msn eller mail her, så er det eneste måten jeg vet om for å ta kontakt. Registrer deg som aktivitetsvenn, så snakkes vi.
Avatar

Re: Gutt, snart17,søker nye venner

feb 4 2010 - 21:04
jeg sende deg melding på aktivitetsvenner.no men du har ikke svart enda. hva er det med et?!!!
Til forsiden