Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Grusom ensomhet rett og slett

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Grusom ensomhet rett og slett

april 14 2018 - 21:02
Mitt første innlegg her så usikker på om det havner rett sted. Er egentlig bare ute etter å dele erfaringer og kanskje få noen gode råd. Jeg har tidligere hatt mye venner, frem til for ca 5 år siden da jeg kuttet kontakten med en god del. Nye har kommet til og noen få av mine gamle venner har jeg fortsatt kontakt med. Men jeg føler meg allikevel så utrolig ensom. Jeg angrer på å ha kuttet ut folk og ikke ha tenkt mer langsiktig, er nå 33 år og opplever at det i denne alderen er mye vanskellgere å få nye venner eller enkelt oppta kontakt med folk. Jeg er singel og kjenner få andre som er det, savner den gode gamle følelsen med folk som bare kommer på besøk en kveld/man kan ta en øl med etc i stedet for at ting må planlegges og avtales. Jeg er i tillegg deprimert og veldig sliten, noe som gjør at det blir vanskelig å enkelt gjøre noe med dette, selv om det ikke er noe jeg vil mer enn akkurat dette. Noen som kjenner seg igjen? Kanskje en solskinnshistorie? Merker jeg mangler litt håpet om å få det slik jeg ser for meg at jeg trives best med... Har tenkt på idrett, en sosial hobby. Men helt ærlig føler jeg at jeg har dårlig tid og må «hive meg rundt» og finne på noe lurt før depresjonen tar over. Erfaringer settes stor pris på :)
Avatar

Re: Grusom ensomhet rett og slett

april 15 2018 - 12:36
Kjenner meg godt igjen.
Har selv forsøkt småting uten den store suksessen.
Etter 30, og utenfor skole/utdanningsinstritusjoner er det vanskelig.
Noen grunn til at du kuttet kontakt med de gamle?
Avatar

Re: Grusom ensomhet rett og slett

april 15 2018 - 17:46
Takk for svaret ditt! Leit å høre at du sliter med det samme. Jeg var mye mer følsom og nærtagende da jeg var yngre og der og da føltes det riktig å kutte kontakten med de jeg ikke følte meg komfortabel med. Jeg flyttet også til en annen by (bor her enda) så sånn sett falt det «naturlig». Nå som jeg har det bedre på akkurat dette området (tryggere på meg selv) savner jeg tidligere venner som kjenner en godt, fra ungdomstiden osv. Kjenner veldig på at jeg savner folk jeg har en delt fortid med, minner og ting å le av. Jeg forsøker å få opp kontakten igjen men føler meg litt dum som nå flere år etter vil møte de - vi er ikke så nære lenger at jeg føler jeg kan fortelle grunnene til at jeg «forsvant» heller... Men må vel bare gi det er forsøk! Hva slags småting har du forsøkt?
Til forsiden