Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Gruer meg til jul

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Gruer meg til jul

des 4 2019 - 18:45
Hei,

Jula har alltid vært en vanskelig tid. Hvert år har jeg et håp om at den blir bedre enn i fjor. Men skuffelsen er like stor gang på gang. I år skal jeg for første gang feire julekvelden med svigerfamilien min. Noe som garantert blir hyggelig :) likevel er det veldig sårt, og jeg føler jeg svikter min egen familie.
Er det flere som gruer seg til jul?
Avatar

Hei

des 7 2019 - 01:49
Det er nok mange som gruer seg til jul enn vi er klar over for alt skal liksom være perfekt.Det er trist å høre også hvor sårt jula har vært for deg og hvor mye skuffelse,dette blir noe nytt for deg å feire med svigerfamilien kanskje blir du positivt overrasket.kanskje du skal ha lite forventninger og da blir det ihvertfall bedre enn du tror.Hvorfor føler du at du svikter din egen familie? Har de invitert deg?
Avatar

Re: Gruer meg til jul

des 7 2019 - 12:07
Det har du rett i.
Jeg tror nok jul hos svigers blir hyggelig. Men ja, jeg er invitert hjem. I utgangspunktet skulle jeg jobbe julekvelden, men så ble det endringer. Jeg får mest dårlig samvittighet overfor min yngre søsken
Avatar

Hei ambivalent

des 7 2019 - 23:31
Jeg tror også du får det fint hos svigerfamilie men er det helt umulig å få til begge deler at dere tar liten tur hos dine.Jeg skjønner hvor mye dårlig samvittighet kan slite på og man går rundt og grubler og tenker samvittighet kan slite ut.hvor gamle er dine yngre søsken og er det helt umulig å dra innom begge.huff tenker på deg at når du er hos svigerfamilie at du tenker på dem men de får det bra uansett.dine søsken får det nok koselig uansett.men dårlig samvittighet gnager den.
Avatar

Jul er en rar ting

des 8 2019 - 23:10
Jeg skal i år prøve å ikke snakke ned julen før den har begynt, dvs den er jo godt i gang. Men kanskje jeg kan tillate meg litt gruff her inne? Julen er rar, og den er jo grenseløs på mange måter: presanger, kaker, besøk, pynt, varighet, travel. Jeg synes noe som er vanskelig er når det ligger en tjukk tåke av forventning om at det skal være så koselig. programfestet koselig. Det sitter langt inne å si at julen var trist. Jeg synes det er gøy å gå i besøk når jeg velger det selv, og ikke fordi det er 25.12 fx. Jeg synes jeg mister litt styringen når alt styres av ritualer i et par måneders tid.
Til forsiden