Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Gruer meg til i natt

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Re: Gruer meg til i natt

feb 24 2023 - 22:37
Så kult! :-) Mal i vei! ^^ Jeg kan ingenting fra før, så det blir skikkelig dada-istisk sikkert, kanskje det ligner litt på bildene til Don Van Vliet aka Captain Beefheart? Hvem vet B-)

Takk for positiv tilbakemelding Sindre00 :-) Ønsker deg en fin kveld B-)
Avatar

Musicman

feb 25 2023 - 05:09
Hvis du "kan ingenting" fra før, hvordan vet du hva dadaisme er?
Avatar

Re: Gruer meg til i natt

feb 25 2023 - 23:46
Ligger her så ensom i sengen, jeg kommer aldri til å få meg en kjæreste igjen, fordi jeg er så ødelagt av psykopaten! Jeg kommer til å dø ensom i ung alder garantert! For ett nedverdigende og ensomt helvete av ett liv dette er, blir kvalm jeg ass. Livet kan ikke forsvares på noen som helst måte. Livet er ondskap. Nedverdigende søppel.
Avatar

Re: Gruer meg til i natt

feb 26 2023 - 00:07
Hvorfor er ikke jeg verdig kjærlighet fra en kvinne? Er jeg ikke sterk nok? Maskulin nok? Vellykket nok? Ødelagt i hodet er jeg, schizofren, falleferdig, nedbrutt og svak!
Avatar

Re: Gruer meg til i natt

feb 26 2023 - 02:40
Musicman det er trist hvordan du snakker så stygt og nedlatende til/om deg selv. Du fortjener langt bedre enn det og jeg unner deg langt bedre enn det.
Slik jeg kjenner deg så snakker du ofte om kvinner og du virker litt usikker på om du vil ha eller ikke vil ha en kvinne i livet ditt. Er du usikker på det?
Også er det ikke lett uansett det med kvinner, på samme måte som det helt sikkert ikke er lett den andre veien heller.
Men jeg undres over, har du forsøkt å gjøre noen forandringer i den senere tid? Eller er du i et mønster som du har gått i lenge?
Forstår at det med forandringer krever en god del og kan være veldig tungt og krevende å gjennomføre. Kanskje trenger du litt hjelp for å få det til også. Men, mest av alt så er det avhengig av at du bestemmer deg for det. Og at du opprettholder gjennomføring av forandringene når det dukker opp utfordringer og motstand. For det er ganske så sikkert at kommer til å dukke opp. Og det er egentlig ganske så fint, for det gir en fantastisk fin mestringsfølelse hvis man klarer å trosse motstanden og gjennomføre forandringene man har bestemt seg for. Ettersom det krever mye og er en ganske så utfordrende jobb så er det viktig å ikke sette seg for store og hårete mål til å begynne med. Det er viktig å få oppleve mestringsfølelse og sakte bygge selvtillit på sin egen evne til å gjennomføre.
Husk på at du fortjener å ha det godt og at ihvertfall jeg ønsker deg alt godt.
Og det kommer til å kreve sitt og det kommer til å ta tid, men det er mulig å få til mengder med ting som du ikke kan se for deg engang hvis du tar tiden til hjelp og bruker den konstruktivt.
Heier på deg og ønsker deg alt godt! Håper du har en best mulig natt!
Avatar

Re: Gruer meg til i natt

feb 26 2023 - 11:18
Jeg tror at "like barn leker best", så du må finne deg en dame som ligner deg selv på en del områder. Det er sikkert noen damer i det ganske land eller utland som ville passet deg, men ingen av dem kommer og banker på døren din. Det kan godt hende at du finner en av disse damene på Fontenehuset eller andre dagtilbud? Jeg tenker at du ikke kan vite med hundre prosent sikkerhet at du ikke finner en likesinnet dame en dag, men det er ingen som finner deg eller omvendt hvis du isolerer deg hjemme. Du kan jo selvsagt forsøke å komme i kontakt med noen på sosiale medier, vet ikke hva du kan finne på fb eller instagram hvis man søker rundt?

Det hadde vært gøy hvis du en dag fortalte at du har funnet noen. Lykke til!
Avatar

Re: Gruer meg til i natt

feb 26 2023 - 22:52
Takk for fine svar begge to :-) Jeg håper jeg får til å svare dere bedre når hodet mitt er mer i vater.
Avatar

Re: Gruer meg til i natt

feb 27 2023 - 18:04
Det er dét som er problemet! Jeg klarer ikke å oppsøke kvinner eller steder hvor det er kvinner! Jeg er for ødelagt. Ødelagt av psykopaten, ødelagt av «samfunnet.» Her vil nok mange ha trekt offerrolle-kortet og vist dét til meg, men da vet de ikke hva de snakker om, da har de ikke vært i mine sko helt enkelt. Jeg har det ikke i meg helt enkelt å oppsøke kvinner! Noe er alvorlig galt med meg.
Avatar

Re: Gruer meg til i natt

feb 27 2023 - 18:14
Nedverdigende er dette livet, stygt, forkastelig, ren og skjær ondskap!
Avatar

Re: Gruer meg til i natt

feb 27 2023 - 20:29
Jeg hater kroppen min
Jeg harer hjernen min
Jeg hater meg selv
Jeg hater livet

Jeg lot meg selv mishandle og voldta
Avatar

Re: Gruer meg til i natt

feb 28 2023 - 09:01
Livet er ett smertehelvete
Livet er den reneste form for ondskap
Dette er helvete
Jeg skal aldri aldri aldri sette barn til denne verden
Avatar

Re: Gruer meg til i natt

feb 28 2023 - 20:02
Jeg er en alkis
Avatar

Re: Gruer meg til i natt

mars 1 2023 - 22:09
Nok en natt i en tom seng, omringet av tomhet, fylt av ensomhet. Møkkaliv.
Avatar

Re: Gruer meg til i natt

mars 1 2023 - 22:13
Nå virker det som at du ikke har det noe godt med deg selv musicman.
Forsøker du å gjøre noe for å skape en forandring?

Alle gode ønsker din vei!
Avatar

Re: Gruer meg til i natt

mars 1 2023 - 22:22
Du vet det at du i stor grad velger dette selv? Jeg har blitt voldtatt gjennom halve barndommen jeg også (av en dame til og med), og til og med forsøkt drept pga konflikt i rusmiljøet, men jeg går ikke å tenker at dette er ett møkkaliv av den grunn. Ikke er det spesielt synd på meg heller. Nei, jeg er bare en mann som har opplevd litt mer enn man burde. Det finnes mange drittsekker, det gjør det. Men fy fader så mange bra folk som finnes også. Du kan høres rimelig utakknemlig ut der du sitter å prater om hvilket jævlig sted denne planeten er når folk prøver sitt aller beste på å oppmuntre deg og veilede deg...

Tror du damer synes at den der selvmedlidenheten er sexy eller? Er det derfor du skriver sånt om den tomme sengen din, og hvor miserabel du føler deg? Jeg ville aldri dratt til en dame som føler seg så elendig at hun klager over alt og alle - ville du?

Om du har sett på statistikken over voldtektsofre som har vært de siste dagene, så vet du at elendighet skjer hver eneste dag, så om du tror du er den eneste så tar du veldig feil! Jeg har instinkter i kroppen min som roper etter nærhet jeg også, men takket være erfaringer jeg har fått så kommer nok ikke det til å skje med det første. Men det er greit det, jeg er rik på erfaringer jeg, og de kan jeg bruke til å hjelpe andre om jeg vil. Jeg har fått ett stort hjerte på grunn av det, så det er synd på alle de som aldri kommer til det punktet at de lærer sånne ting. De som bare lever i ego hele livet, og tror de er så veldig spesielle. Det handler om å se hva man har, fremfor det man ikke har, og det handler om å være glad for de tingene man har, fremfor sur eller sjalu for det man mangler. Det er ikke så jævlig magisk det der.

Kanskje du skal legge vekk den der flaska litt sånn at selvmedlidenheten kanskje letter litt? For jeg kan love deg at den hjelper ikke på. Selv la jeg vekk flaska for over 10 år siden, for jeg synes min egen oppførsel stort sett blir motbydelig, og jeg fikk det adskillig bedre også på grunn av det.
Avatar

tasmus82

mars 1 2023 - 22:35
Nei, Musicman vet ikke dette, for han tror ikke på fri vilje. Og alt er kapitalismens feil ifølge ham.
Til forsiden