Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Frivillig alene i julen

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Frivillig alene i julen

des 12 2019 - 02:26
Flere enn bare meg?
Har familie, men orker ikke tanken på noe julefeiring. Kjøpt gaver til tante unger da.
Avatar

Hei

des 12 2019 - 16:35
hele jula dreier seg mye om familie.men likevel hvis man trives slik så er det bra for de som ikke har det.for de føler mye ensomhet rundt juletida.Så lenge det er frivillig man vil være alene ser jeg ikke noe galt i det.jeg har aldri trivdes i eget selskap.jeg kan ikke fordra det men syns det er tøft de menneskene som liker det og trives slik.jeg bare tenkte mymlan om familien din kan bli fornærmet om du ikke feirer med dem?
Avatar

Hei :)

des 14 2019 - 20:57
Ej skal frivillig være aleine i jula, ej vil ha julefred :) og du er ikkje aleine om å ville være meir aleine i jula, Oslo Domkirke serverer mat og har jul for dei som vil være med, det krever ingen påmelding.
Avatar

Hei :)

des 15 2019 - 00:21
Tenker det er greit å velge hva man vil gjøre med julefeiringen. I fjor så droppa jeg å være med mora mi og den siden av familien, som jeg alltid har feira jul med. Det ble for mye og kjente selv at jeg ikke orka å være med dem. Det er helt opptil enhver hva man vil ^^
Avatar

Samme her

des 21 2019 - 23:40
Er også alene i julen. Har pleid å jobbe, da jeg ikke har en familie å være med, men har nå en jobb uten vaktordning.
Synes julen er helt grei å være alene i, familie får man ikke gjort noe med. Det er mye mer vanskelig å være alene nyttårsaften, da det er en kveld for vennskap. Så det gruer jeg litt til.
Avatar

hei fra en ensomme og unguføre mann 43 år bærum og fra fontenehusetdrammen

des 23 2019 - 01:35
hei jeg blir aleine i julen så viss noen ønsker å feire jul ilag med meg så er alle vellkommen til å sende meg melding med takk
Avatar

Re: Frivillig alene i julen

jan 9 2020 - 04:32
Har ikke feiret på 7 år og det er deilig! Jeg som deg ordner med gaver til tantebarna og ferdig med det :) for meg er julen blitt en ekstra ferie bare, midt i blinken for min del!
Til forsiden