Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Forever alone

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Forever alone

mai 5 2020 - 18:00
For første gang skriver jeg om min tragiske hverdag på et forum:

Jeg, en 25 år gammel gutt med god jobb, leilighet, økonomi og alt dette hær, men fremdeles norges mest ulykkelige 25 åring noen sinne.

Eg har et stort problem som eg har hatt siden barndommen: Kvinner....hvordan kommunisere med kvinner, hvordan flørte med kvinner, hvordan få en kvinne til å like deg? Svar: ingen aning....

Etter 8 år med mislykkede forsøk på å finne noen å dele livet mitt med så sitter eg igjen alene uten å hatt en eneste veninne ever, aldri vært i et eneste forhold i hele mitt liv, aldri hatt noe som helst med en jente å gjere noen gang.

Etterhvert som eg bare fortsatte å feile så har eg konkludert med at dette bare er skjebnen min å dø mutters alene uten å ha gleden av å oppleve kjærlighet noensinne...bare sorg og elendighet.

Det er ingen jenter i dette landet som ønsker å ha noe som helst med meg å gjøre...dem blir redd bare av å se eller høre meg.

Hver gang eg prøver å snakke med en jente får eg bare stygge og nedlatende blikk tilbake, eller nedlatende kommentarer. Dette har totalt knust selvtilliten min så langt ned i dritten at eg har gitt fullstendig opp alt håp og har i 3 år aldri snakket eller prøvd meg på en eneste jente, bare for å slippe den smertefulle avvisningen...

Mitt problem ligger enten i at eg rett og slett er for stygg og/eller at jeg er bygd på en litt annerledes måte i hodet en alle andre normale gutter....og dette tror jeg ikke kan fikses..

Det nytter ikke å være snill og grei tydligvis, det nytter ikke å spandere, det nytter ikke å ta initiativ og late som om selvtilliten er større en den er. Det nytter ikke å snakke om det dem liker/jobber med...INGENTING funker.

Dagene går, alle kompisene mine er i forhold med fantastiske jenter og har alltid hatt både veninner og tidligere forhold, og eg bare ser hvor lykkelige dem er...er virkelig glad på deres vegner, men det får meg bare til å se enda mørkere på livet mitt...

Og nei, det hjelper ikke å bare "være meg selv" og positiv, snill osv, for det er netopp "meg selv" alle jentene HATER og AVSKYR.

Skulle ønske eg bare fikk 1 sjanse til å vise hvor varm jeg er...virker som om jentene kun ønsker seg kalde, egoistiske badboys med pen "ex on the beach" looking?. Lurer på om dem trives med å bli behandlet dårlig?

Hva har eg gjort galt for å fortjene dette intense hatet mot meg fra jenter?

Med vennlig hilsen,
person på kanten av et dødstup


Avatar

Re: Forever alone

mai 6 2020 - 11:10
Da har du ikke møt de riktige , kloke jentene som deg . La ikke andres dårlige egenskaper og atferd gå inn på deg og kneble din selvtillit.,,og definere deg som ikke bra..Det er ikke din feil..det..Du har bare vært uheldig..Hvis noen oppfører seg sånt..finn strategier og ha selvtillit nok og si ifra..var sterk og stå opp for deg selv..Empatiske jenter tenker ikke å såre på den måten..De tuller på en upassende måte..men de stopper hvis du klokk ,snillt IG sterk står opp for deg selv og tom kan subtil si ifra og markere din selvtillit og lar deg ikke kneble..Det er de som skal føle seg dårlig å ha sånt atferd ikke du..Gjør de bevist på det..og si ifra..Noen en vakker dag kommer å oppdage hvor mye vakkert bor i deg ..Du er verdifull ,men litt deprimert?La ikke dette kneble deg.:)
Avatar

Håper du lykkes

mai 6 2020 - 11:50
Hei.

Jeg er en gift kvinne på snart 53 år, og jeg kjenner meg igjen i det du skriver, da jeg leita etter en ektemann i ca 34 år, før jeg endelig kom i kontakt med han jeg nå har vært gift med i mange år.

Hvordan skjedde det da? Jo, jeg satt inn en kontaktannonse i en avis, og han var en av de som svarte og det var full klaff fra første stund! :)

Jeg vet ikke om du har prøvd noe lignende eller om det passer for deg, men værsåsnill å ikke gi opp håpet, for det er mulig at det er ei der ute som venter på en som deg, vettu.

Husk at du er enormt verdifull!!!

Vennlig hilsen Monica.
Avatar

God nok

mai 6 2020 - 12:51
Etter å ha lest det du skriver sitter jeg igjen med en tanke om at alle de jentene du har møtt bare har tenkt på seg selv. For du virker virkelig som en person som er verdt å ta vare på! Har du noen gang fortalt en jente det du skriver her? Alle liker ærlighet og sårbarhet, slik du viser her! Det viser at du er ekte! Jeg kjenner meg igjen i vanskeligheten med kommunikasjon, men med dere gutter. Jeg har funnet ut at ærlighet er den beste måten for meg å komme i kontakt med gutter! Jeg har i hvertfall troen på deg!
Avatar

Takk for støtten

mai 7 2020 - 13:48
Setter stor pris på at dere prøver å motivere meg, det varmer

Men problemet mitt er at mitt "håp om at ting blir bedre" har forlatt meg totalt, i og med at ting har blitt bekreftet så ekstremt mange ganger uten et eneste avvik. Det blir som å "tro at månen ikke finnes" selv om den er synlig hver dag på himmelen. Dette tar knekken på motivasjonen og selvtilliten fullstendig...

Uansett hvor mye eg ønsker å tro at det finnes håp, så stopper realisten i meg det.
Til forsiden