Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Føler meg uten verdi..

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Føler meg uten verdi..

des 25 2021 - 19:52
Denne høsten har vært fryktelig vond og vanskelig. Mange ting skjedde på en gang og det kom smell, på smell, på smell. Alt dette har nå kulminert i vonde følelser i julen og fått meg til å føle meg helt uten verdi og fullstendig mislykket som ikke klarer å holde på et forhold, skape en familie selv, kjøpe en trygg bolig osv. Det er mye negativt som ulmer nå og tårene ligger lett i øynene. Jeg får så mange tanker om at det er lett kaste meg bort. Jeg er ikke verdt å bruke tid på, bry seg om osv. det er i hvertfall følelsen jeg sitter igjen med og nå lurer jeg på hvordan jeg skal komme meg ut av det.. jeg søker ofte trøst hos feil folk som da igjen kun er ute etter å bruke meg og jeg sitter igjen med følelsen av å ikke være god nok. Hva kan man gjøre for å komme ut av dette for jeg orker ikke mer. Jeg vil ha det bra eller gjøre ende på alt for å slippe å kjempe mer. Livet er en kamp, har kjempet hele livet (er 38) og kjenner at ingenting går min vei. Alle i familien har giftet seg og har egen familie, men ikke jeg. Samme med venner, alle har fått til livet, men ikke jeg og jeg tror ikke jeg får det heller. Jeg ønsker ikke at datteren min skal ha en mor som mislykkes på de fleste arenaer i livet og som ikke får til noe.. hjelp meg ut av dette kaoset, jeg finner ikke veien selv og nå begynner mørket utenfra å sige inn i meg og det gjør vondt..
Avatar

Re: Føler meg uten verdi..

des 25 2021 - 20:13
Kjenner godt igjen i mange av følelsene du beskriver, men du må jo også nesten se at du i det minste har oppnådd minst en veldig stor og positiv ting. Nettopp din datter :) og det er det ikke nødvendigvis alle som har oppnådd eller dessverre ikke alle som vil kunne greie å oppnå som kan være en langt større følelse av å være mislykket da man kanskje ufrivillig ikke er i stand til å få noen til å etterlate seg sine tradisjoner og verdier gjennom livets gang til.
Avatar

Du har verdi

des 28 2021 - 00:28
Hei. Jeg føler meg også ofte verdiløs. Har lite venner og lite folk å betro meg til. Men går til psykolog jevnlig. Han hjelper meg å innse at jeg har stor verdi,selv om jeg må bli minnet på det stadig vekk. Jeg vil bare si at du har stor verdi i bare være deg selv. Prøv å holde hodet over vannet, for det kommer nye og bedre dager. Det er en tung og mørk tid nå og har man mange bekymringer så kan denne tiden av året virke ekstra tung. Husk, du er spesiell og du kan utrette mye hvis du lærer å ha tro på deg selv. Stor klem fra meg :)
Avatar

altså

des 28 2021 - 17:05
alt og alle har en verdi
uten ett eneste unntak
vi er som et kunstverk fra guds finger
forstår du føler deg mislykket
men hold ut please my friend
en dag er den følelsen bare et vondt minne
Til forsiden