Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Føler meg så forferdelig ensom og utenfor

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Føler meg så forferdelig ensom og utenfor

feb 3 2018 - 22:02
Jeg har mye på hjertet, og jeg må bare få det ut et sted.

Jeg har aldri gjort så mye ute av meg selv, og har helt siden ungdomsskolen tilbragt mye tid alene. Jeg har ikke vært på mange fester eller sosiale aktiviteter, da jeg har trivdes godt med å se en film eller serie hjemme. På grunn av dette føler jeg at mine sosiale ferdigheter er mye dårligere sammenlignet med andre, og i frykt for å drite meg ut eller si noe kleint har jeg heller holdt munn. På grunn av dette synes jeg det er vanskelig å få nye venner, noe jeg merket ekstremt da jeg begynte å studere.

Jeg har heller aldri hatt noen kjæreste eller så mye som kysset en gutt. Det har vært flere som har vist interesse derimot, og jeg har blitt bedt ut på date. Men siden jeg er så redd de skal oppdage hvor kjedelig og uinteressant jeg er, for deretter å avise meg, har jeg alltid funnet på en unnskyldning og sagt at jeg ikke kan, noe jeg angrer på i ettertid. Ensomheten begynte virkelig å stige frem når jeg flyttet inn i et kollektiv sammen med noen andre jenter. De er stadig ute på fest, og har flere gutter på besøk. Jeg har to gode venner selv, men de bor et stykke unna så jeg ser dem sjeldent. Siden jeg ikke har noen andre venner blir jeg sjeldent bedt med ut på fest.

Når jeg ser andre jenter som har type, kan jeg ikke unngå å ønske meg dette selv. Men det er alltid en stemme i bakhodet som sier "Hallo? Hvem i all verden vil være sammen med deg? Du kommer til å tilbringe resten av livet alene" og jeg ender opp med å hate meg selv enda mer. Hver gang jeg er sammen med de to vennene jeg har, begynner jeg også å lure på hvorfor i all verden de vil være venn med meg? De får jo seg lett nye venner. Jeg sitter alltid igjen med denne følelsen om at jeg ikke tilhører noe sted, at jeg aldri vil være bra nok og at jeg kommer tll å ende opp alene resten av livet. Er det noen som føler det på samme måte? Eventuelt noen som har noen råd?
Avatar

Hei!

feb 3 2018 - 23:40
Sendte deg ei melding :-)
Avatar

Re: Føler meg så forferdelig ensom og utenfor

feb 4 2018 - 23:48
Hei.

Kjenner meg igjen i store deler av det du skriver. Det er ikkje alltid like lett. Eg tenkte lenge at eg aldri kom til å finne nokon, eller få meg nokon nye venner. Verden der ute er skummel, og ikkje alle av oss er utrusta til å passe inn. Verden er blitt veldig.. den som roper høgast får mest oppmerksomhet.

Men det er muligheter der ute, det finnest folk som er greie. Og mest av alt, du er god nok. Det må du aldri tvile på. Eg kjenner deg ikkje. Eg aner ikkje kem du er. Men du er god nok. Aldri la nokon fortelle deg noko anna.

Eg tenke alltid at eg var den kjedelige i ei gruppe. Kvifor ville nokon kome å prate med meg? Eg var alltid den stille og rolege. Eg sa sjeldan noko uten at noko sa noko til meg fyrst. Sjå på det sånn, me er kanskje ikkje dei normale, i følge "den sosiale normen", me er dei meir unike. Eg har ingen interessante historier å fortelle som får folk til å bli sittande med meg.

Men det betyr ikkje at eg nødvendigvis er ein kjedelig person. Men eg hopper ikkje fram på bordet og roper "Hei, sjå her! Sjå på meg"
Sjølvsagt ønsker ein å finna nokon ein kan vera nær. Og dei finnest der ute. Heilt garantert. Men dei kjem ikkje gåande inn døra. For dei veit ikkje kor dei skal gå. Desverre. Og det er det som er dritskummelt. Ein må ut å leite. Men ein finner det somregel når ein venter det minst, på dei plassene ein ikkje skulle tru ein skulle finna noko

Eg føler eg datt litt av min eigen tankegang her. Eg har nok ingen fantastiske råd. Ikkje anna enn at ein kjem ikkje langt med å tvila på seg sjølv. Folk har forskjellig smak, folk liker forskjellige personligheter. Det er garantert fleir der ute som liker deg for den du er. Ikkje prøv å vær nokon andre. Å halde oppe ei maske er tungt arbeid, og slit deg ut. Du er deg, og ingen andre. Og det er godt nok. Du er god nok.
Avatar

Bli kjent

feb 10 2018 - 11:30
Hei, sendte deg en melding Jgds :)
Avatar

Heihei

feb 17 2018 - 23:47
Hei :) jeg vet ikke helt hvor gammel du er da ,men uansett du må
Tenke positivt om deg selv :). Hver dag når du står opp si noe positivt om deg selv foran speilet .:) Hver deg selv ,godta deg selv for akkurat den du er :) så vil andre også godta deg :) Du nevnte noe om at du har to venniner som bor et annet sted kanskje invitere de hos deg selv . Prøv å bli kjent med andre i nærheten ved å søke kontakt . Du sier at du bor i kollektiv med andre jenter :) bli bedre kjent med de og kanskje prate med de slikt dere kan finne på noe sammen i fritiden og kanskje inviter de deg ut på fest :). Du må jobbe med å være trygg på deg selv og selvtilliten er utrolig viktig :) Uansett hver sterk så finner du nok den rette også :) Ønske deg det beste :)
Avatar

Hei

feb 27 2018 - 09:43
Kjenner meg igjen...
Hvor i landet holder du til?
Avatar

Hei

mai 25 2018 - 11:29
Ville bare si deg at du er ikke kjedelig! Hvorfor skal alle ha de samme interessene?- for ofte så blir man plassert i "trange båser/ bokser" ...liker man det og det, så er man sånn og sånn.. Det folk må bli flinkere til å kunne se er at ingenting er bare svarthvitt!:)
Du er så mye mer enn ei som kun liker film og serier, og ei som ikke er så begeistra for feste hele tiden.. !
Det at du aldri vil finne en gutt som liker deg er tull, men da må du også være litt snillere mot deg selv... - og ha tro på at gutten liker deg sånn du er!:) Kan være gutter også som kanskje foretrekker annet enn kun fest.. ;)
Men.. du må ikke skamme deg over deg selv- alle er vi litt ulike og det er egentlig helt ok!!;)
Og...velg å tro på en gutt når han sier han liker deg- han sier det for en grunn;) Lykke til:)

Hilsen ei som har levd en stund.. :)
Til forsiden