Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Føler meg så ensom

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Føler meg så ensom

nov 17 2014 - 22:17
Livet er litt tungt nå kjenner jeg.Har isolert meg mye en periode nå ,å da merker jeg at jeg blir ekstra dårlig.Savner venner å finne på ting med.Jeg er uføretrygdet å dagene blir så lange.Hvordan får dere dagene til å gå dere andre som ikke er i arbeid?
Avatar

Er kanskje ikke mye til hjelp

nov 20 2014 - 02:07
Hei jeg er en del yngre enn deg regner jeg med, men alle kan oppleve ensomhet uansett alder og det er aldri veldig greit. Går igjennom det nå og beste rådet for deg er å finne en interesse, jeg begynte nylig med å lage ringer og smykker ut av tre og vurderer å begynne på kurs i det. Ved å gjøre ting som det kan du finne andre med felles interesser og møte nye mennesker og du har sjansen på et nytt førsteinntrykk. Tror mange sliter med førsteinntrykket sitt, og derfor sitter nok jeg og skriver dette. Lykke til, og finn noe meningsfullt å gjøre med tiden din en å prøve å fordrive den, hvem vet kanskje du finner ut at du lager gode ringer? Det fant ihvertfall jeg ut :)
Avatar

Hei.

nov 20 2014 - 09:21
Jeg prøver aa bli frisk og ordner opp i gamle problemer.Saa har jeg hund saa jeg faar mosjon og hunden blir en glad venn.

Er du ung ufør?

Hvorfor ble du ufør?

Er det ikke noe du kan gjøre?
Avatar

Re: Føler meg så ensom

nov 20 2014 - 15:34
Hei Jenta..., vil bare bekrefte at du er IKKE alene...jeg har selv jo veldig tung liv, isolasjon problemet, ensomhet er konsekvens av alt som skjedde med meg i det tunge livet. Du kan lege meg som en venn hvis du vil prate litt mer om det. Snakke litt om interesser, tanker....kan være noen gang til nytte?
Avatar

Østlandet.

nov 21 2014 - 15:27
Du er ikke alene..... Kjenner meg godt igjen i det du skriver. Hva med å begynne å gå turer eller trene litt?
Avatar

Ut av ensomhet

nov 22 2014 - 19:02
Det er ingen snarveier ut av ensomhet da det er en situasjon som ikke oppstår "natten over". Det tar gjerne minst like lang tid å komme seg ut av ensomheten, som tiden det tok å komme "inn i ensomheten". En fare ved å ikke ha faste forpliktelser som arbeid/skole er at en tilpasser seg til aktiviteter i egen leilighet, slik som innehobbier, dataspill, overdreven TV-titting etc. Og da er en inne i en spiral som såvisst ikke blir til det bedre.
For mange kan en hund være en god løsning, du får en god venn, samt gjøremål som ombefatter uteaktivitet. En annen mulighet er fotointeresse, ta bilder ute som inne, natt som dag, det er mye selskap i et fotoapparat. Bare for å ha nevnt to muligheter av et utall av ting en kan gå igang med, om en ønsker å forsøke noe.
Avatar

Hei, du er så visst ikke alene....

nov 23 2014 - 00:39
Jeg er ensom selv, noe som har gått over lang tid, ført til dårlig selvtillit som er vanskelig p komme ut i fra. Sliter med at jeg føler meg tragisk.
Hvorfor er det de negative følelsene jeg husker best fra nesten hele livet?
Har jo hatt det fint sånn innimellom. Har egentlig ikke passa inn på skoles og har slitt med å finne noen som passer meg. Har funnet noen. Men fordi jeg er så usikker så bleier jeg usikker på dem også. Jeg er lei av å ikke ha det helt bra!
Galleriet, synes det er skummelt at du sier at det tar like lang tid å komme ut, skjønner hva du mener, det tar tid...
Jaja, fikk bøtta litt her... Jeg er 25 år, føler at jeg har brukt så mye av livet... Ta gjerne kontakt hvis du kjenner deg igjen i disse surrete tankene mine...
Til forsiden