Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Føler meg helt alene

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Føler meg helt alene

des 19 2020 - 23:11
Selv om jeg har en del venner så føler jeg meg helt alene. Jeg går på ungdomsskolen og flyttet for sånn 2-3 år siden fra hjembyen min hvor jeg opplevde store mengder mobbing. Jeg er i terapi for traumene jeg har fra dette og en rekke andre ting. I tillegg til dette så er jeg lesbisk så mens alle vennene mine er ute med kjærestene sine så vet jeg at jeg aldri vil få muligheten til det siden jeg ikke har noen valgalternativer.
Jeg har venner, og jeg elsker de, men de er ofte opptatte og har ikke tid til å være med meg. Og jeg blir sittende her helt alene og må se alle unntatt meg gå videre og få nye opplevelser. Jeg prøver å bli mer inkludert, men det virker ikke som om noen vil ha meg der. Dette har bare blitt verre siden korona kom, siden jeg mistet de få tingene jeg hadde å se fram til, jeg kan heller ikke besøke vennene mine engang fordi at de bor der jeg bodde før.
Jeg bare føler at det er ingen som forstår meg og at jeg ikke har noen å snakke med. Det føles ut som om jeg ikke har det i meg til å danne relasjoner til andre, uansett hvor mye jeg ønsker det eller hvor hardt jeg prøver.
Avatar

Hei

des 20 2020 - 22:11
Ja når en er midt oppi det føles alt vanskelig og håpløst. Jeg kjenner meg igjen i perioder der vennene mine ikke har tid til annet enn sitt eget liv. Det blir fort sprbart for meg siden jeg ikke har så mange. Men da er det tiden på finne seg nye vennskap. Jeg har gjirt det flere ganger ig er i en sånn periode igjen. Men det er veldig vondt og vanskelig mens det står på. Hva mener du med at du ikke har noen valgmuligheter? Heier på deg og vil gjerne være en støtte!
Til forsiden