Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Føler meg ensom.

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Føler meg ensom.

aug 7 2018 - 20:56
Hei

Jeg er en mann på 40 år. Bor alene og har en datter på snart 4 år som jeg har annenhver helg og hver onsdag. Datteren min beriker virkelig livet mitt. Hun er utrolig morsom, skjønn og søt.

Men ellers i ukedagene og helgene så er jeg alt for mye alene. Har slitt med angst de siste 4 årene. Har søsken og slekt som bor i nærheten. Og noen venner som jeg har kontakt med. Søkene mine kan jeg ikke besøke hele tiden. Og mine få gode venner lever jo sitt liv og er opptatt.

Så da sitter jeg jo alene her da i leiligheten min. Kjenner at følelsene av ensomheten går hardt inn på meg ganske ofte. Feller lett noen tårer når det jeg kjenner ensomheten blir for stor.

Så idag fant jeg frem til denne siden. Det skal visst hjelpe å kunne få ut følelsene sine og kunne skrive litt om hva man føler.
Til forsiden